Zwemspa

 

Met een zwemspa van DeLuxe Spa’s heeft u 365 dagen per jaar zwemplezier. Een geheel nieuwe ontwikkeling op spagebied is de zwemspa. In feite is dit een combinatie van een zwembad en een spa, maar er is meer: door een sterke tegenstroominstallatie kun je serieus aan je conditie werken, terwijl het bad relatief bescheiden afmetingen heeft.

De zwemspa van DeLuxe Spa’s biedt u alles wat u nodig heeft voor een buitengewoon compleet fitnessprogramma, de bijzondere kracht van een zwemspa verwent en verjongt u.

Amerikaans onderzoek heeft uitgewezen dat 3 a 4 maal per week 20 tot 60 minuten trainen in een zwemspa de kans op hartfalen, diabetes of een hartinfarct verkleint. Bovendien helpt regelmatig zwemmen uw bloeddruk en cholesterol te verlagen.

De zwemspa van DeLuxe Spa’s heeft een zwemgedeelte en een relaxgedeelte. Beide delen zijn afzonderlijk te bedienen en in te stellen. Zwemmen in te warm water is niet genoeglijk, daarentegen relaxen in het spa gedeelte in een te lage temperatuur is ook niet fijn.