Uitprobeer-afspraak

 

Wilt u de spa/infraroodcabine eerst uitproberen? Dat kan…maak snel een afspraak! 

Wij kunnen u nog zoveel vertellen over onze spa’s/infraroodcabines. Wij raken er namelijk niet over uitgesproken, maar wij vinden het toch beter als u de spa/infraroodcabine eerst zelf uitprobeert. Met een auto maak je toch ook eerst een proefrit?

Hoe gaat het in zijn werk?

De duur van een testsessie bepaalt u zelf, dit kan variëren van circa 30 minuten tot 1 uur. Het testen gebeurt tijdens of buiten de openingstijden en kan alleen op afspraak. Na een gedegen uitleg kunt u de spa/infraroodcabine ongestoord uitproberen en ervaren hoe geweldig het is.

Graag vernemen wij na afloop van u hoe u de testsessie heeft ervaren. Een passend aanbod zal u in de vorm van een offerte worden gedaan. Uiteraard behoort een meetbezoek aan huis hierbij tot de mogelijkheden.

Handig om te weten:

  • Per persoon meenemen: handdoek, badjas en badslippers.
  • Het dragen van zwemkleding is verplicht, gelieve de zwemkleding graag vooraf thuis te spoelen met schoon water daar zeepresten schuim kunnen veroorzaken in de spa.
  • Eten en drinken is i.v.m. hygiëne niet toegestaan in de spa/infraroodcabine.

Wij wensen u veel plezier en hopen op deze wijze te kunnen bijdragen in het maken van de juiste keuze.

Gelieve uw gegevens onderstaand achter te laten. U zult binnen 1 werkdag worden benaderd voor het plannen van een datum/tijdstip voor de testsessie.

* indicates required field
: