Referenties

 

 

Fam. BieFam. Bie, 17 januari 2018;

Eind vorig jaar hebben wij naar tevredenheid een IR-cabine laten plaatsen door Intra Wellness. Helaas was de kuitstraler defect. Dit euvel was binnen 3 werkdagen verholpen. Al geruime tijd hebben wij ook de aanschaf van een spa op ons verlanglijstje staan en vanwege deze goede ervaring besloten wij het onszelf niet al te moeilijk te maken en deze dus ook gewoon bij Intra Wellness te bestellen. De spa is inmiddels geplaatst en ook dit project is weer naar tevredenheid afgerond. Tijdens het schrijven van deze review kijk ik naar buiten en zie mijn partner genieten in de spa, tegelijkertijd hef ik mijn glas met bubbels, zwaai ik en denk ik: “Bubbels, heerlijk!”

 

Fam. MeeuwsFam. Meeuws, 07 december 2017;

Eerder waren wij op zoek naar een mooie sauna, daarentegen lukte het ons maar niet om te slagen. Keer op keer merkten wij dat onze wensen te specifiek waren voor de door velen aangeboden prefab sauna’s. Een bezoek aan het grootste tuinwarenhuis bood uitkomst. De verkoper van Intra Wellness deinsde op geen enkele manier terug voor onze specifieke wensenlijst en dus besloten wij om hier onze maatwerk sauna te bestellen. De sauna is slechts na 4 weken levertijd al geleverd en geplaatst, hetgeen voor een maatwerk sauna uitzonderlijk snel is. Wij zijn zeer content met de geleverde sauna en de geboden service en zien uit naar onze Kerstvakantie waarin wij met regelmaat in onze sauna terug te vinden zullen zijn.

 

Fam. de WerdFam. de Werd, 04 december 2017;

Vanwege de lage temperaturen hebben wij onlangs onze opblaasbare spa opgeruimd. De massage en het warme water in de buitenlucht misten wij enorm. Lang heeft het dan ook niet geduurd, na een bezoek aan de showroom van Intra Wellness hebben wij een Softub aangeschaft. Afgelopen zaterdag hebben wij de order geplaatst en nu al (lees: maandag) is de tub al geleverd en geïnstalleerd. Top service!

 

Fam. van Westerwijk, 27 september 2017;

Onze dochters zijn inmiddels te groot voor het opblaasbare zwembad. Dit seizoen hebben wij besloten deze niet meer op te zetten, maar het “wateren” werd vooral erg gemist door onze dochters. Een leuke aanbieding deed ons besluiten om onze dochters te verblijden met een spa. Gezegd mag worden dat wij er als papa en mama zijnde momenteel evenzo vaak gebruik van maken en er erg blij mee zijn!

 

Fam. BoerhoetFam. Boerhoet, 25 september 2017;

Al een aantal keren waren wij, bij ons bezoek aan het grootste groenwarenhuis van Nederland,  Intra Wellness voorbij gelopen. Steeds viel ons oog op een sauna welke als showroommodel werd aangeboden. Deze keer stond deze echter geprijsd T.E.A.B. Wij besloten de gok te wagen en een belachelijk laag bod te doen, welke tot onze grote verbazing nog werd geaccepteerd ook. Nog groter was onze verbazing toen de verkoper voorstelde om deze gratis te laten leveren en plaatsen. Inmiddels staat de sauna en kijken wij vurig uit naar de komende winterperiode.

 

Fam. Tak, 14 september 2017;

Onze loungeset, welke 9 jaar oud was, heeft de laatste storm niet overleeft en is volledig kapot gewaaid. Enkele weken lang zaten wij met een lege hoek in onze tuin, totdat mijn echtgenoot op het briljante idee kwam om er een spa te plaatsen. De spa is vorige week geplaatst en inmiddels al veelvuldig gebruikt. Missen doen we onze loungeset in het geheel niet, tegenwoordig zitten wij met z’n allen in de jacuzzi.

 

 

Fam. BrijFam. Brij, 05 september 2017;

Eerlijk gezegd waren wij er uit en een afspraak met de verkoper van Intra Wellness was gepland. Na de hartelijke ontvangst eerder besloten wij om een saunabarrel te gaan bestellen bij Intra Wellness. Eénmaal op de showroom attendeerde de verkoper ons op een nieuw item, te weten: de saunapod. Inmiddels staat de saunapod en eerlijk is eerlijk, geen spijt van. Het is een plaatje!

 

 

Fam. Hazelmeijer, 01 september Fam. Hazelmeijer2017;

Onze oude spa was tot op de laatste draad versleten en missen kunnen we hem niet. Voor onze vakantie hebben wij besloten om een nieuw exemplaar te gaan kopen. Graag wilden wij een spa met zeer veel massage mogelijkheden, maar bovenal moest deze snel leverbaar zijn. De mogelijkheid om onze oude spa in te ruilen en te laten afvoeren, sprak ons enorm aan en dus hebben wij besloten de spa bij Intra Wellness aan te schaffen. Nu inmiddels twee weken verder staat de spa al in onze tuin te pronken. Nu zijn wij aan zet, beloofd hebben wij om vooral veel reclame te gaan maken voor Intra Wellness!

 

Fam. VerdorstFam. Verdorst, 26 juli 2017;

Vooraf werd ons tijdens de verkoop verteld dat iedere verkochte spa wordt ingemeten. Achteraf bleek dit maar goed ook. De spa kan in de brandgang achter onze tuin zijn draai in onze poort niet maken. De spa heeft een aantal weken in de opslag gemoeten vanwege het inplannen van de hijskraan. Gelukkig was dit geen enkel probleem. Ons geduld werd daarentegen wel op de proef gesteld. De spa staat al weer een poosje en maakt nog steeds overuren, de spa wordt veelvuldig gebruikt en lang niet altijd met de bubbels aan. Het gewoon in warm water zitten in de buitenlucht is al helemaal geweldig.

 

Fam. VerhoefFam. Verhoef, 26 juli 2017;

Nog een aantal weken en dan zal onze 3e spruit zich aandienen. Manlief zit vanwege zijn werk veel in het buitenland. Beiden hebben wij momenteel weinig tijd over om e.e.a. te regelen. Binnen twee weken na aankoop van een spa ook daadwerkelijk echt lekker bubbelen in onze eigen tuin, het kan bij Intra Wellness.

Het aanpassen van de meterkastsituatie, het leggen van een benodigd terras en het leveren/plaatsen en aansluiten van de spa…dit alles was binnen 10 dagen geregeld. Inmiddels heb ik mijn echtgenoot per app geïnformeerd, de spa staat er. Ik heb hem gemist en kijk enorm uit naar eerste gezamenlijke duik in onze spa. Lekker bijkletsen en bijknuffelen.

 

Fam. SchootFam. Schoot, 24 juli 2017;

Al langer hadden wij veel zin in een spa. Per toeval liepen wij tijdens de Spa-3-Daagse tegen een zeer aantrekkelijk geprijsde spa aan. De aanbieding was te verleidelijk om nee te zeggen. Eerlijk gezegd is het of de spa er al jaren staat en zonder de spa zouden wij ook niet meer kunnen. Een prima aankoop dus.

 

 

Fam. Wild, 20 Fam. Wildjuli 2017;

Helaas (of eigenlijk gelukkig) ontdekten wij een aantal weken geleden dat het zwembad lek was. Inmiddels zijn de kinderen groot en de deur uit. Zij zullen het zwembad echt niet missen en dus hebben wij besloten om het zwembad vol te laten storten met grond en er een spa te laten plaatsen. De levertijd schrok ons wel even af. Een aantrekkelijke showroomkorting en levering van het showmodel was de oplossing, zodat wij alsnog lekker snel kunnen bubbelen. Bedankt voor het meedenken!

 

Fam. AertsFam. Aerts, 14 juli 2017;

Het runnen van twee bouwmarkten vraagt veel energie en om de accu weer een beetje op te laden hebben wij ons zelf een spa kado gedaan. Inspanning en ontspanning gaan nu voor ons hand in hand samen. Niets lekkerder dan na een dag hard werken onze zorgen en stress lekker weg te bubbelen. Een absolute aanrader dus!

 

 

Fam. HoedFam. Hoed, 11 juli 2017;

Wat een behoorlijke uitdaging was voor ons, bleek uiteindelijk een eitje voor Intra Wellness. Graag wilden wij een spa en een sauna, maar vanwege een totale tuinverbouwing hadden we deze posten zeer minimaal gebudgetteerd. Tevens hadden we een streefdatum voor de opleveringen die zo goed als onhaalbaar leken te zijn. Aanstaande vrijdag verwachten wij ongeveer 100 gasten in onze tuin. Jaarlijks organiseren wij een barbecue vanwege het afsluiten van ons jaar en het vieren van het begin van onze vakantie. Uiteindelijk bleek al onze stress voor niets te zijn geweest. De spa en sauna zijn ruim op tijd geleverd en naar tevredenheid gemonteerd. Het bosje bloemen staat inmiddels in de woonkamer te pronken en onze gasten worden aanstaande vrijdag ontvangen met bubbels!

 

Fam. van Helmond, 04 juliFam. van Helmond 2017;

Veel en hard werken heeft uiteindelijk geleid tot een hartaanval en een operatie. Het roer moest om, dit is dan ook gebeurd. Ik heb mijzelf en mijn gezin beloofd om het rustiger aan te gaan doen. Minder werken en meer me- en we-time!  Even geen klanten, geen personeel, geen facturen, geen zorgen…just bubbles! Spijt hebben we maar van één ding: “hadden we veel eerder moeten doen!”.

 

Fam. OphuijsenFam. Ophuijsen, 21 juni 2017;

De aannemer van onze nieuwe woning, heeft vanwege eerdere en meerdere positieve ervaringen aanbevolen om voor een maatwerk sauna eens nader te informeren bij Intra Wellness. Inmiddels is de sauna geplaatst en is er werkelijk niet één opleverpuntje te vinden. De grote bos bloemen staat inmiddels in onze keuken te prijken en herinnert ons dagelijks aan onze plezierige samenwerking!

 

Fam. VergouwFam. Vergouw, 15 juni 2017;

De tuinverbouwing heeft alles bij elkaar langer geduurd dan gepland. Volgende week geven wij een groot feest ter ere van onze huwelijksjubileum. Voorwaarde was daarentegen wel dat de spa er zou staan met ons feest vanwege ons PoolParty-thema. De snelle levertijd en de scherpe prijs hebben ons doen besluiten de spa bij Intra Wellness te kopen. Wij hopen nog vele jaren bubbelplezier van onze nieuwe aankoop te hebben.

 

Fam. KemperFam. Kemper, 15 juni 2017;

Wij zochten een compacte spa, deze mocht niet al te hoog zijn. De spa wordt namelijk binnen geplaatst in een gecreëerde “WellnessRoom” en moet zijdelings door een deuropening kunnen. Spa Marquise voldeed niet alleen aan deze eis, maar werd bovendien extra voordelig als showroommodel aangeboden. Een prettige bijkomstigheid was dat wij de order vorig week geplaatst hebben en nu al bubbelen! 

 

Fam. WiebenFam. Wieben, 06 juni 2017;

Wij wilde een standaard sauna met zowel sauna als infraroodfunctie en zijn op aanbeveling van een collega bij Intra Wellness terecht gekomen. De cabine staat er inmiddels en is naar volle tevredenheid geplaatst. Ook wij zullen op ons beurt weer reclame maken voor Intra Wellness. Gezien het huidige weerbeeld zullen wij onze sauna vanavond al uit gaan proberen. Bedankt voor de service en de mooie bloemen!

 

 

Fam. VisFam. Vis, 31 mei 2017;

Een spa met diverse nek- en schoudermassages. Mijn echtgenoot moet mij regelmatig masseren vanwege vastzittende spieren, veelal te wijten aan een verkeerde houding op het werk. Wij kijken enorm uit naar onze eerste spasessies. In de eerste plaats vanwege de weldadige watermassage en in de tweede plaats vanwege het niet meer dagelijks hoeven te masseren van de wederhelft.

 

 

Fam. de KoningFam. de Koning, 29 mei 2017;

Wij houden wel van een feestje, maar konden de spa van onze dromen maar niet vinden. Bleek deze gewoon bij ons om de hoek in Halsteren te staan bij Intra Wellness en dat terwijl we inmiddels zo’n beetje half Nederland al hadden gezien. Een prettige bijkomstigheid was dat dit een uitlopend model was en dat de spa daardoor dus fors was afgeprijsd. De levering is vlotjes verlopen en onze “bubbelvrienden” zijn middels een nieuwe groepsapp al op de hoogte gebracht. Dit weekend staat ons eerste grote bubbelfeest gepland, hopelijk zullen er nog vele volgen!

 

Fam. VellerFam. Veller, 18 mei 2017;

Eerlijk gezegd bezoeken wij het grootste en groenste tuinwarenhuis van Nederland met enige regelmaat. Vaak staan wij ons te vergapen aan de mooie spa’s en sauna’s. Vanwege de leuke FB-acties volgen wij Intra Wellness ook op FB. Daar zien wij regelmatig de mooiste sauna opleveringen passeren. Altijd hebben wij gedacht dat een sauna/spa voor ons niet was weggelegd. Toch besloten wij de stoute schoenen aan te trekken en de slaapkamer met schuine zijde in te laten meten. Benieuwd waren wij naar de mogelijkheden van een maatwerk sauna onder de schuine zijde. Nog geen 4 weken later stond de sauna er en ondanks de zomerse temperaturen gaan wij deze week samen lekker de sauna in!

 

Fam. StormsFam. Storms, 28 april 2017;

Nadat wij diverse firma’s in België en Nederland hebben bezocht, hebben wij besloten een spa aan te schaffen bij Intra Wellness. De vakkundige uitleg en vooral de zeer persoonlijke aanpak stelde ons direct op het gemak. Bij Intra Wellness is de klant meer dan enkel een ordernummer. Ook waren wij (lees: Belgen) zeer te spreken over de niet al te zuinige maar forse kortingen. En dat voor een ‘Olander!

 

Fam. HagensFam. Hagens, 20 april 2017;

Een half jaar geleden al hebben wij bij Intra Wellness een showroommodel aangeschaft. Een leuke korting heeft ons over de streep getrokken. Jammer genoeg is de verbouwing van onze tuin veel langer gaan duren, dan voorzien. Het langer in opslag laten staan van de spa was geen enkel probleem en bovendien kosteloos. Eindelijk staat de spa er. Wij hopen vaak al bubbelend te kunnen gaan genieten van onze nieuwe tuin.

 

Fam. GiessenFam. Giessen, 12 april 2017;

Drie weken geleden hebben wij een spa gekocht bij Intra Wellness en nu al hebben wij de eerste bubbelsessies en de eerste service ervaring achter de rug. Enkele dagen na oplevering was het geen enkele moeite voor de verkoopadviseur om nog eens langs te komen. Inmiddels hadden wij erg veel witte schuim op het water. Later begrepen wij dat te wijten was aan “zeepresten” in het water. Het flesje FoamDown is achter gelaten en was bovendien gratis. Top service! 

 

Fam. van der SchaafFam. van der Schaaf, 04 april 2017;

Zowel ik als mijn partner hebben een eigen zaak, hetgeen erg veel tijd en energie van ons vraagt. Na wat gezondheidsproblemen hebben wij besloten om het roer drastisch om te gooien. Meer tijd voor ons zelf en vooral genieten daar waar het kan! Wij hebben een compleet “wellness home” laten plaatsen door Intra Wellness met zowel een sauna als een spa. Het enige wat tegen heeft gezeten heeft is het weer.  Kortom: een meevaller en zeker een aanrader.

 

 

Fam. van der GoornFam. van der Goorn, 30 maart 2017;

De keuze was erg snel gemaakt. Graag wilde wij een gecombineerde maatwerk sauna en een spa. Om zowel de sauna als ook de spa te kunnen plaatsen zou de garage deels verbouwd moeten worden en hier was nu juist een aannemer voor nodig. Vanwege het aanpassen van de meterkast zou er zelfs een elektricien nodig zijn. De vele contacten deden ons duizelen tot wij bij Intra Wellness terecht kwamen. Hier vonden wij niet alleen onze droomspa, maar ook de zo gewenste combi sauna. Bovenstaande is geheel uitgevoerd onder regie van Intra Wellness. Voor ons is juist daar het “ontstressen” al begonnen. Vanavond deel twee, verder “ontstressen” en lekker samen  bubbelen met partner. Een dikke duim voor Intra Wellness!

 

Fam. ReniersFam. Reniers, 22 maart 2017;

Een groot gedeelte van het jaar verblijven wij op de camping. Al jaren wensen wij hier een spa, maar  de benodigde krachtstroomaansluiting is hier niet te verwezenlijken. De verkoopadviseur van Intra Wellness attendeerde ons op de Softub. Deze spa, just plug and play, is gewoon met een stekker in het stopcontact aan te sluiten. Bovendien maakt onze Softub bijna geen geluid en dat weten niet alleen wij, maar ook onze buurtjes op het veld erg te waarderen!

 

Fam. NoutsFam. Nouts, 09 maart 2017;

Minder werken en meer genieten was ons goede voornemen dit jaar. Minder werken is ons tot op heden niet gelukt. De snelle levering van onze spa maakt het in ieder geval wel mogelijk het tweede deel van ons voornemen in praktijk te gaan brengen. Carpe Diem!

 

 

Fam. BoerenhoutFam. Boerenhout, 23 februari 2017;

Samen kijken wij enorm uit naar de Carnavalsvakantie. Carnaval is aan ons niet besteed, maar de vakantie des temeer. Op het programma staan diverse lange fietstochten over de Zeeuwse wegen die allen steevast zullen eindigen met een massagesessie in onze spa. Een dikke duim van ons voor de erg snelle levering en de vooral zo persoonlijke aanpak. Bij Intra Wellness is klant meer dan alleen een ordernummer!

 

Fam. FraatsFam. Fraats, 16 februari 2017:

Daar onze aannemer, welke ons huis heeft gebouwd, eerder erg goede ervaringen had met Intra Wellness voor het leveren van een maatwerk sauna besloten wij het simpel te houden door onze sauna bij Intra Wellness te bestellen. Onze sauna is vandaag door de monteurs van Intra Wellness geplaatst en ook wij snappen nu waarom onze aannemer zo enthousiast is!

 

Fam. BartelsFam. Bartels, 15 februari 2017:

“Het eventueel in opslag nemen van de spa is geen enkel probleem” aldus de verkoper. Alsof we het op ons hebben afgeroepen. De bouw van het huis en dus ook de aanleg van de tuin hebben een behoorlijke vertraging opgelopen. De vorstperiode en zelfs de sneeuw veranderde de planning van de tuinaanleg met voortduren. Het lange wachten is voor beide partijen eindelijk beloond. De spa staat!

 

 

Fam. van der BogertFam. van der Bogert, 09 februari 2017:

Het runnen van een camping betekent dat er gedurende de zomermaanden twee dagen in een dag wordt gewerkt. In de wintermaanden daarentegen is het vrij stil en rustig en is er gelegenheid om even bij te tanken. Dus hebben wij besloten ons tegoed te doen aan een heuse sauna, zodat wij onze klanten nog uitgeruster kunnen ontvangen in het komende zomerseizoen.

 

 

Fam. WagemakersFam. Wagemakers, 19 januari 2017:

Een aantal maanden geleden hebben wij een mooie compacte spa gekocht bij Intra Wellness. Direct na aankoop is de spa ingemeten, wat wij daarentegen niet konden bevroeden is dat wij tussentijds nog zouden gaan verhuizen. De kans deed zich voor ons voor om landelijk te gaan wonen, een lang gekoesterde droom. Ons geduld en dat van Intra Wellness is aardig op de proef gesteld. De spa is voor enkele maanden in opslag gegaan en dit alles zonder extra opslagkosten. Gewoon top dus!

 

Fam. MoensFam. Moens, 12 januari 2017:

Ruim een jaar geleden hebben wij de showroom van Intra Wellness bezocht en ons uitvoerig laten informeren over de mogelijke aanschaf van een spa. Deze aankoop was vanwege een nog te realiseren verbouwing met overkapping met meer dan 10 maanden uitgesteld. Aangenaam verrast waren wij bij een 2e bezoek aan de winkel toen de verkoper ons bij naam aansprak. Deze persoonlijke aanpak is voor ons, in combinatie met de leuke aanbieding en de snelle levering, de reden geweest om ja te zeggen tegen de levering. De spa is inmiddels geleverd en staat nu lekker op te warmen, wij kijken uit naar de sneeuw en de bubbels!

 

Fam. VergoorFam. Vergoor, 29 december 2016:

Alle kamers in ons huis zijn inmiddels opgeknapt en het laatste project was de badkamer. Ook deze badkamer is inmiddels gerealiseerd. Eerder hoorden wij van de maatwerkmogelijkheden voor een infraroodcabine bij Intra Wellness. Besloten hebben wij om onder de schuine dakzijde een maatwerk infraroodcabine te laten plaatsen. En het mag gezegd worden, een plaatje!

 

 

Fam. EngelsFam. Engels, 24 november 2016:

Twee jaar geleden hebben wij de winkel van Intra Wellness al eens bezocht en een prijsopgave voor een spa laten maken. Helaas hebben wij deze plannen door problemen op gezondheidsvlak in de ijskast moeten zetten. Inmiddels zit mijn partner met pijnklachten in een rolstoel en zijn wij zelfs genoodzaakt geweest om te verhuizen. Gelukkig dienen de eerste tekenen van herstel zich aan, de massages en het warme water zullen daar zeker aan gaan bijdragen. Tevreden zijn wij over de levering van onze spa en bevelen een ieder een spa en Intra Wellness aan!

 

Fam. de KorteFam. de Korte, 22 november 2016:

Medio juni 2015 is er door Intra Wellness een Softub geleverd. Dit is ons erg goed bevallen en vandaar dat de keuze voor een mooie saunabarrel snel gemaakt was. Ook nu verliepen de levering en montage vlotjes en naar tevredenheid. Daar een zwemspa nog op ons verlanglijstje staat, gaan wij nu erg hard sparen en drie keer raden waar die gekocht zal worden?

 

 

Fam. van der LeijdenFam. van der Leijden, 29 september 2016:

Al eerder hadden wij een terrasoverkapping aangeschaft bij Intra Wellness. We gebruiken deze erg vaak. Daar de levering en plaatsing er van naar volle tevredenheid is verlopen (op een kleine manco na, welke snel is na geleverd en gemonteerd, was het voor ons ook snel duidelijk dat de spa ook bij Intra Wellness zou worden aangeschaft. Vanwege werkzaamheden is manlief de gehele week in het buitenland, samen kijken wij nu al enorm uit naar ons bubbelende weerzien in het weekend.

 

Fam. VervetFam. Vervet, 29 september 2016:

Op aanbeveling van mijn broer zijn wij naar Intra Wellness gegaan. Na een hartelijke ontvangst, met koffie en gebak, zijn wij de diverse spa’s op aanraden van de verkoopadviseur gaan “passen” . Eerlijk gezegd was dat maar goed ook, de ene spa is immers de andere niet. Daar kwamen wij al snel achter, te meer omdat mijn vrouw en ik qua postuur verschillen. De SALE en de uiteindelijke korting waren niet doorslaggevend in onze keuze, maar gaf ons wel net dat laatste zetje om de opdracht te gunnen. Inmiddels gebruiken we de spa reeds enkele dagen en de rugklachten lijken als sneeuw voor de zon te verdwijnen.

 

Fam. MoortensFam. Moortens, 16 september 2016:

Een weddenschap heeft er voor gezorgd dat er nu een heuse spa in onze tuin staat. Afgelopen zomer hebben wij genoten van een geweldige vakantie in een mooi vakantiehuis welke voorzien was van een spa. Manlief opperde dat de aanschaf van een spa bespreekbaar zou zijn, mits er iedere vakantiedag zou worden gebubbeld. Er zijn gekkere uitdagingen, dit was voor ons een gemakkelijke opgave. Het model welke ons enorm aansprak werd als showroommodel aangeboden en zodoende zeer aantrekkelijk geprijsd en bovenal snel leverbaar. Wij behouden ons “vakantiegevoel” en bubbelen ook nu iedere avond.

 

Fam. de Mus

Fam. de Mus, 12 september 2016:

Op aanbeveling van een bevriende collega zijn wij terecht gekomen bij Intra Wellness. Vanwege een nog te bouwen Wellness verblijf waren wij nog op zoek naar een maatwerk sauna. Vanwege uitlopende verbouwingskosten was het budget echter wel een behoorlijke uitdaging. Het eerlijke en sturende advies van de verkoper heeft er voor gezorgd dat wij en binnen budget zijn gebleven en nu kunnen genieten van onze eigen sauna, chapeau!

 

Fam. MaartensFam. Maartens, 10 september 2016:

Al enkele weken oriënteerden wij ons op de mogelijke aanschaf van een buitensauna. In de showroom van Intra Wellness liepen wij tegen een heel aantrekkelijke aanbieding van een showroommodel op. Deze barrelsauna is vakkundig gedemonteerd en gemonteerd en staat inmiddels in onze tuin te pronken, een absolute aanwinst voor onze tuin. Voor ons mag het herfst- en winterseizoen per direct beginnen.

 

 

Fam. SamuelsFam. Samuels, 08 september 2016:

Gewoon kort: Top! Diverse ventilators en liters water zijn er nodig geweest om de monteurs af te laten koelen en hun dorst te lessen. Tropische temperaturen maakten het dat de monteurs behoorlijk hebben afgezien. Buiten was het erg warm en binnen zo niet nog warmer. Het mag gezegd worden, de geleverde maatwerk sauna is een plaatje! De levering van de spa staat gepland voor volgende week, ben benieuwd naar de weersvoorspellingen en evenzo benieuwd of dat ook dit project evenzo gesmeerd verloopt.

 

Fam. HertogFam. Hertog, 07 september 2016:

Het realiseren van een zwembad bracht ons op het idee om ons ook eens te laten informeren naar de mogelijkheden van een spa. Ondanks de klimaatverandering verwachten wij het zwembad niet een heel jaar door te kunnen gebruiken. In de winter genieten van een bubbelsessie in het warme water leek ons wel wat. De spa welke wij op het oog hadden was uit voorraad leverbaar en staat inmiddels te pronken in onze tuin. De levering is naar volle tevredenheid verlopen. Winter of zomer, het maakt ons allemaal niet meer uit!

 

Fam. van de Loop

Fam. van de Loop, 25 mei 2016:

De weersomstandigheden op Koningsdag waren bar en boos en dus besloten wij om te gaan shoppen in het grootste tuinwarenhuis van Brabant en Zeeland. Een vorstelijk aanbod haalde ons over de streep. Na het nodige snoei- en straatwerk en het verplaatsen van de bijenhoek kunnen wij lekker bubbelen in onze spa. Hadden we eerder moet doen!

 

Fam. LijsFam. Lijs, 18 maart 2016:

Nu ons huis eindelijk is verkocht, kunnen wij onze pijlen gaan richten op ons nieuwe appartement. In ons te verkopen woning beschikken wij over een sauna, omdat wij deze enorm zullen missen hebben wij besloten om ook in ons nieuwe huis een maatwerk sauna te laten plaatsen. Inmiddels is de sauna naar volle tevredenheid geplaatst, deze wordt veelvuldig gebruikt. De vakkundigheid en het enthousiasme van de verkoper hebben ons doen besluiten om ook de Softub bij Intra Wellness te bestellen.

 

Fam. van der KampFam. van der Kamp, 26 februari 2016:

Eerder hebben wij een opblaasbare spa aangeschaft voor onze vakantiewoning in Frankrijk. Dit is ons erg goed bevallen, maar helaas zijn deze spa’s niet bestand tegen winterse temperaturen. We missen het warme water en de bubbels juist enorm in het winter seizoen. Vandaar dat we er voor gekozen hebben om een Softub te plaatsen in onze tuin, deze spa is immers ook bestand tegen zeer extreme koude.

 

Fam. de ZwartFam. de Zwart, 29 december 2015:

Bij twijfel niet oversteken, adviseerde de verkoper ons en dus besloten wij voorafgaand aan onze aankoop een afspraak te maken voor een “proefbubbel”. Niet twijfelen, maar zelf ervaren!

Wat een geweldige ervaring was dat en wat hebben wij daarna heerlijk geslapen. De spa staat nu weer enkele weken, van spijt is absoluut geen sprake en de eerste aanbeveling is al gedaan. Vrienden van ons zijn inmiddels ook overstag gegaan.

 

Fam. DamanFam. Daman, 22 december 2015:

Door onvoorziene uitgaven hebben wij onze aankoop helaas moeten uitstellen. Gelukkig is de spa welke wij op het oog hebben uit voorraad leverbaar. Ondanks de eindejaarsperikelen/drukte wordt de spa toch nog voor het einde van het jaar geleverd en aangesloten, zodat wij met Kerst lekker kunnen bubbelen ins ons nieuwe bad, helemaal top dus!

 

Fam. JansenFam. Jansen, 20 oktober 2015:

Nooit eerder hadden wij gehoord van Intra Wellness, maar de zoekmachine op internet heeft uitkomst geboden. Wij waren op zoek naar een “andere” spa en ons eisenpakket was simpel. Deze spa moest zuinig zijn in zijn energieverbruik en nauwelijks geluid maken. Al snel kwamen wij er achter dat de Softub de enige juiste keuze is. Na een bezoek aan de winkel raakten wij nog enthousiaster. De twijfel om een dergelijke luxe uitgave te doen werd daarentegen wel groter. Een lekkere lunch, aangeboden door Intra Wellness, gaf ons de gelegenheid nog eens samen te overleggen en na rijp beraad hebben wij besloten de spa te bestellen. Na een aantal bubbelsessies moet ik eerlijk zeggen: “hadden we eerder moeten doen!”.

 

Fam. KruisFam. Kruis, 20 oktober 2015:

Vrienden van ons besloten een spa aan te gaan schaffen en werden daartoe door Intra Wellness uitgenodigd om te komen “proefbubbelen”. Onder het genot van een hapje en een drankje kennis maken met de toekomstige masseur. Het leek ze alleen gezelliger om dit samen met ons te doen en dus zijn wij gezellig met zijn allen gaan bubbelen. Dit beviel ons zo goed dat we dan ook snel besloten om tot een dergelijke aanschaf over te gaan. Daags erop werd de spa ingemeten en een week later werd deze al geleverd en aangesloten. Onze spa werd uit voorraad geleverd en dus hebben wij onze vrienden uitgenodigd om vanavond bij ons te komen bubbelen. Zij moeten namelijk vanwege afwijkende kleurwens en daarmee samenhangende levertijd nog even wachten en geduld hebben.

 

Fam. MensFam. Mens, 15 oktober 2015:

Waarom het hele land door op zoek naar de grootste leverancier van sauna’s en spa’s? Wat je van ver haalt is vaak lekker is zo’n cliché. Wij hebben het simpel gehouden, ook op het dorp zit er vaak een lekkere bakker en/of slager. Op een steenworp afstand van onze woonplaats zijn wij bij Intra Wellness geslaagd voor een maatwerk sauna en een spa. De spa is inmiddels al meerdere malen gebruikt. De sauna daarentegen nog niet. Wij kijken nu al uit naar de winter en de daarbij behorende temperaturen.

 

Fam. LuitenFam. Luiten, 17 september 2015:

De komende maanden zal het er vanwege een zojuist gemaakte promotie niet rustiger op worden voor ons. Inspannen en ontspannen is ons nieuwe motto en dus hebben wij onszelf een heuse zwemspa cadeau gedaan. Met een hijskraan is dit gevaarte over het huis getild. De zwemspa staat inmiddels enkele weken en de conditie verbeterd merkbaar, een absolute aanrader dus!

 

Fam. KnijpFam. Knijp, 03 september 2015:

Een paar warme dagen bracht ons op het om een opblaasbare spa aan te schaffen. Eerder hadden wij deze al in de showroom van Intra Wellness zien staan. Nadat wij te horen kregen dat deze spa’s bij koude opgeruimd dienen te worden, waren wij enorm teleurgesteld. Wij wisten dat niet en het leek ons nu juist leuk om een heel jaar door buiten in de tuin te kunnen bubbelen. Al snel werden wij door de vakkundige hulp van de verkoopadviseur weer in het zadel geholpen. De Softub is een meer dan waardig alternatief. Gezien het prijsverschil met de opblaasbare spa moesten wij even slikken, het daarop volgende weekend werd door ons dan ook gebruikt om de financiën nog eens onder de loep te nemen. Inmiddels hebben wij de Softub opgehaald en aangesloten en bubbelen wij zeker 2 a 3 keer per week. Laat de winter maar komen!

 

Fam. VerhoevenFam. Verhoeven, 20 augustus 2015:

De levering van onze saunabarrel eerder dit jaar is helaas niet helemaal in één keer goed gegaan. De manier waarop dit daarentegen is opgepakt en opgelost heeft ons erg verrast. Ook een Softub stond hoog op ons wensenlijstje. Wij hebben Intra Wellness de levering van deze Softub gegund. Inmiddels is de Softub geleverd en kijken wij terug op een snelle en plezierige levering.

 

Fam. KastFam. Kast, 23 juli 2015:

De verbouwing van onze horeca gelegenheid heeft veel langer geduurd dan gepland, maar eindelijk is het klaar en zijn wij zeer tevreden. Onze klanten reageren zeer enthousiast op de metamorfose van ons restaurant. Een mooi moment om ons zelf te belonen, het werken in de horeca begint immers zijn tol te eisen. Vorige week viel ons oog op een mooie compacte spa, daags er na werd deze door Intra Wellness ingemeten en een week later stond de spa te pronken in onze tuin. De extra korting werd gecompenseerd met een lekker etentje van het huis, iedereen tevreden!

 

Fam. SnipvangerFam. Snipvanger, 16 juli 2015:

Het kan raar lopen…de aanhoudende kou in de afgelopen winter deed ons besluiten om ons te gaan oriënteren voor een sauna. Tijdens ons gesprek werden wij er door de verkoopadviseur op gewezen dat het gebruik van onze nieuwe sauna toch wel enigszins seizoensgebonden zou zijn, het gebruik van een spa daarentegen niet. Wij zagen onszelf inderdaad niet in ieder seizoen in de sauna zitten, maar wel ieder seizoen in een spa. De spa staat nu enkele weken en eerlijk moeten wij bekennen dat wij veelvuldig gebruik maken van de spa en ons niet laten leiden door het weer.

 

Fam. de WildeFam. de Wilde, 10 juli 2015:

Reeds twee jaar geleden hebben wij een offerte laten maken bij Intra Wellness voor een maatwerk infraroodcabine. Een pijnlijke rug en schouder was hiertoe de aanleiding. Plaatsing van een maatwerk infraroodcabine op zolder zouden de klachten niet verminderen, maar wellicht bijdragen tot pijnverlichting. Helaas viel de offerte destijds hoger uit en boven ons budget. Het plaatsen van een goedkopere standaard infraroodcabine was geen optie. Door een kleine financiële meevaller kunnen wij onze droomcabine nu toch laten leveren en plaatsen en kijken wij nu al uit naar de vele ontspannende momenten.

 

Fam. TeunisFam. Teunis, 16 juli 2015:

Vorig jaar bezochten wij in een prachtige Kerst ambiance de winkel van Intra Wellness. Momenteel zijn wij druk doende met de bouw van onze nieuwe woning. Nog voordat de keuken, badkamer en vloer zijn gekocht hebben wij een mooie spa aangeschaft. Helaas is de bouw met een aantal maanden vertraagd geweest. Erg fijn is het dat de spa gedurende deze maanden kosteloos in de opslag heeft mogen staan. Eindelijk is het zover, het huis is klaar en de tuin is net aangelegd…vanavond lekker in de spa bijkomen van alle bouwstress!

 

Fam. WillemsFam. Willems, 18 juni 2015:

Gedurende een uur hebben wij diverse spa’s kunnen uitproberen. Onder het genot van een hapje en een drankje hebben wij kennis kunnen maken met deze geweldige massage ervaring. Echter was dit voor ons niet doorslaggevend. De warmte van het water maakte mij “rozig” en daarna hebben wij beide geslapen een roos. Wellicht waren de alcoholische versnaperingen hieraan debet. Om deze twijfel weg te nemen besloten wij nog een sessie te plannen. Wederom werden wij hartelijk ontvangen, maar nu op ons verzoek zonder hapjes en drankjes. Ook na deze avond hebben wij geweldig geslapen en dus besloten wij tot aankoop over te gaan. De spa staat inmiddels al weer een geruime tijd. Het lukte ons niet het wateronderhoud goed onder de knie te krijgen. Troebel water was het gevolg. Wij realiseren ons dat de uitleg per telefoon of per mail had gekund en waarderen daardoor des te meer de komst van de verkoper. Nu wonen wij niet in de directe omgeving van Intra Wellness, maar dit was geen enkele belemmering om toch even langs te komen. Het water is inmiddels mooi helder en de waterwaardes zijn perfect, dank voor de service!

 

Fam. de GruiterFam. de Gruiter, 18 juni 2015:

Tijdens een voetbalwedstrijd van onze zoon besloten wij een lekkere kop koffie te gaan drinken in het tuincafé van grootste en mooiste tuincentrum van Nederland. Met een tweetal kranten onder de arm stoven wij naar het terras. Met een lekkere kop koffie de zaterdag editie lezen was het vooruitzicht. Onderweg passeerden wij Intra Wellness hetgeen de aandacht trok van mijn wederhelft. Eenmaal op het terras plaatsgenomen besloot zij, onder het mom: “ik moet even naar het toilet”, nog eens naar de diverse actie spa’s te gaan kijken. Ik vond dat zij nogal lang weg bleef en besloot haar te bellen. Al snel begreep ik dat ik gewenst was en snel moest haasten om een eventuele impuls aankoop te voorkomen. Het aanstekelijke enthousiasme van de verkoper heeft ons doen besluiten om toch over stag te gaan. Vanwege een aantal aanvullende persoonlijke wensen is de spa “op maat” besteld. Helaas moesten wij daardoor iets langer op onze spa wachten. Inmiddels is deze geleverd en geplaatst. Op advies van de monteur is de spa gevuld met warm water, zodat wij nog dezelfde avond met een glaasje bubbels hebben kunnen genieten van onze aankoop. Verrast waren wij ook met de meegeleverde badjassen waarop op de achterzijde onze namen waren geborduurd. Een leuke geste!

 

Fam. de SmetFam. de Smet, 11 juni 2015:

Met voorbedachten rade vroeg mijn vrouw mij op één van de koopzondagen mee te gaan naar het tuincentrum. Afgelopen week had zij samen met mijn dochter de keuze al gemaakt, waar ik niet van wist. Al vrij snel begreep ik haar snode plannen. Ik moest enorm wennen aan het idee deze grote uitgave te gaan doen. Een lekkere lunch, aangeboden door Intra Wellness, deed wonderen en dus besloten wij over gaan tot aanschaf van onze spa. Helaas was de lifter en de beugel manco op de levering, maar dit werd nog dezelfde dag opgelost. Inmiddels durf ik te stellen dat wij de spa niet meer kunnen missen. Een prettige bijkomstigheid is dat mijn studerende dochter nu juist een extra reden heeft om elk weekend naar thuis te komen.

 

Fam. de KorteFam. de Korte, 12 juni 2015:

Een ronde vorm, een zachte schelp, een gering aantal jets, een lage instap.en toch hebben wij gekozen voor het laten plaatsen van een Softub. Een “proefbubbel” op de showroom overtuigde ons snel. De Softub oogt duidelijk anders dan elke andere spa. De Softub voelt zacht aan, is fluisterstil en bovenal zeer energievriendelijk en dus hebben wij besloten deze spa met houten ombouw in onze tuin te plaatsen. Graag bedanken wij Intra Wellness voor de snelle levering, twee weken geleden genoten wij nog van een “proefbubbel” in de showroom en vanavond al genieten wij van onze eigen Softub in onze eigen tuin.

 

Fam. VelderFam. Velder, 28 mei 2015:

Lang wisten we niet wat te doen met onze patio. Het ommuurde tuintje was eigenlijk te klein om tuin genoemd te mogen worden en ook de hoge muren en de smalle deuren zorgden er voor dat niet alles hier zo maar geplaatst kon worden. Totdat wij een bezoek brachten aan Intra Wellness, al snel werden wij enthousiast van een spa. De spa is met een heuse hijskraan over ons huis heen getild en staat nu te pronken in onze patio. Niks te gek en geen dak te hoog voor Intra Wellness!

 

Fam. ZoolstraFam. Zoolstra, 21 mei 2015:

Het werken in de horeca begint zijn tol te eisen. Beiden werken wij in de Zeeuwse horeca en juist nu in het zomerseizoen is het behoorlijk aanpoten. Het lijkt ons dan ook heerlijk om na een lange gewerkt te hebben heerlijk te ontspannen in onze spa. Onze spa wordt uit voorraad geleverd en ongeduldig wachten wij tot dat het water op een aangename temperatuur is. Morgen lekker bubbelen!

 

Fam. van NattenFam. van Natten, 01 april 2015:

Wij zijn op aanbeveling van een vriend van ons bij Intra Wellness terecht gekomen. De jarenlange ervaring en de leuke eindejaarsaanbieding hebben ons doen besluiten de opdracht voor levering en plaatsing van een spa aan Intra Wellness te gunnen. Benieuwd zijn wij naar de eerste spa ervaringen. De eerste vrienden hebben zich al gemeld om onze spa eens gezellig te komen uitproberen. Op onze beurt zullen ook wij de nodige aanbevelingen gaan verzorgen.

 

Fam. Spruithof

Fam. Spruithof, 05 maart 2015:

Waarschijnlijk is dit de kortste referentie. Eerder hebben wij een spa aangeschaft bij Intra Wellness. De spa en de wijze van werken van Intra Wellness stemmen ons erg tevreden. De plannen om ook een buitensauna aan te schaffen hebben wij snel uit de koelkast gehaald. Vrij snel na de aanschaf van de spa hebben wij besloten om ook de buitensauna bij Intra Wellness te bestellen, zodat wij het staartje van het saunaseizoen nog kunnen meepakken.

 

Fam. Bauwens, 27 februari 2015:

Zeer tevreden zijn wij over het resultaat van de opgeleverde sauna. De sauna is voorzien van een extra infrarood- en stoomfunctie. Het ombouwen van de zolderruimte tot een heus wellness verblijf is een groot project geweest waarbij meerdere aannemers betrokken waren. De coördinatie van dit gehele project (inclusief levering en installatie van een badkamer) is via Intra Wellness verlopen en naar volle tevredenheid. Kortom: een dikke pluim!

 

Fam. Booij, 12 februari 2015:

Het plaatsen van een sauna in ons nieuwe huis was onze ultieme droom. Daar onze aannemer eerdere projecten met Intra Wellness naar volle tevredenheid heeft afgerond, was de keuze snel gemaakt. Helaas was de architect vergeten om een rookkanaal in te tekenen in de bouwtekening. Groot was de verbazing toen er tijdens het meetbezoek een rookkanaal door de sauna liep. Gelukkig was dit voor Intra Wellness geen en enkel probleem en is de sauna om het kanaal gebouwd. Flexibiliteit en kwaliteit gaan hand in hand bij Intra Wellness!

 

 

Fam. van der Ven, 28 januari 2015:

De snelheid en de vakbekwaamheid waarmee onze tuinkamer is gerealiseerd is voor ons de reden geweest om direct door te stomen naar het volgende project, te weten: een sauna in de kelder. Lang dachten wij dat het realiseren van een sauna in deze ruimte niet mogelijk zou zijn vanwege een enorme beperkte trapgat. De trap is sterk draaiend en zeer smal. Door te panelen op maat en meerdelig te leveren is dit netjes opgelost en kunnen wij nu genieten van onze sauna, laat de winter maar komen.

 

Fam. Verhoeven, 28 januari 2015:

Er was duidelijk sprake van liefde op het eerste gezicht. Een sauna barrel stond al erg lang op ons verlanglijstje. Ondanks het grote aanbod aan barrels en leveranciers zijn wij toch niet eerder geslaagd. Bij het zien van barrel Sandvika waren wij meteen overstag. Opmerkelijk vonden wij de verfijnde afwerking en de kwaliteit van het Canadeese Red Ceder. Daar wij beiden niet klein zijn, was voor ons nog opvallender te noemen de binnenhoogte van deze barrel. De eerste barrel waarin wij beiden gewoon konden staan zonder ons hoofd te stoten. Inmiddels is de barrel enkele weken geleden reeds geleverd en geplaatst en hebben wij de eerste “zweetsessies” al achter de rug. Laat de koude maar komen!

 

 

 

Fam. Gertmans, 22 januari 2015:

Het aanbod IR-cabines is enorm, zeker op internet. Toch waren wij snel klaar met het maken van een keuze. Het gros van deze IR-cabines is afkomstig uit het Verre Oosten en is niet te voorzien van een extra oven. Zo niet de maatwerk cabines van Intra Wellness, onze IR-cabine is voorzien van een extra oven. Nu kunnen wij niet alleen genieten van een IR-behandeling, maar kunnen wij thuis ook genieten van een heuse saunagang.

 

 

Fam. Schoener, 21 januari 2015:

Naarmate dat de winter vordert, nemen ook de spierpijntjes en ongemakken toe. Juist om die reden hebben wij gekozen voor een maatwerk sauna van Intra Wellness. Met veel plezier kijken wij uit naar avonden waarop er voetbal wordt uitgezonden. Veelal is dit voor de mannen des huizes de avond waarop de TV wordt geclaimd en doen de dames des huizes een sauna rondje. Wat ons betreft gaan de Nederlandse voetbalteams ver komen in de Europese competities.

 

Fam. Lussink, 24 december 2014:

De uitdaging was erg groot, maar niet te groot voor Intra Wellness. Te veel betalen is niet mogelijk vanwege de Laagste Prijs Garantie welke Intra Wellness hanteert. Onze bezoeken aan de twee grootste aanbieders van Nederland ten spijt, hebben wij toch gekozen voor de lokale aanbieder. Toen de kogel éénmaal door de kerk was, stond ons de volgende uitdaging te wachten. Wij willen namelijk bubbelend het jaar uit. De spa welke wij op het oog hadden is in dezelfde week nog geleverd en geplaatst en dus brengen wij Kerst en Oud & Nieuw waarschijnlijk door in onze nieuwe spa. Wij wensen een ieder dan ook een bubbelend 2015 toe!

 

Fam. Rijkers, 8 december 2014:

Na een flinke tuinmetamorfose zijn wij op aanbeveling van onze tuinarchitect eens voor een spa gaan kijken bij Intra Wellness. Gezien de enorme keuze, zagen wij door de bomen het bos niet meer. Vreemd keken wij op toen de verkoopadviseur ons vroeg om een aantal spa’s te passen. Wij moeten toegeven dat het maken van een keuze na het passen erg makkelijk werd. Inmiddels staat de spa in onze net aangelegde tuin en hopen wij dit weekend samen met onze kinderen te gaan genieten van ons eerste wellness weekend at home!

 

 

Fam. Spruithof, 01 december 2014:

Van het één komt het ander. Nadat wij van de gemeente het aanbod kregen om gemeentegrond te kopen, hebben wij dat dan ook gedaan. Dit betekende dus wel dat onze tuin behoorlijk groter is geworden en wat doe je met al deze extra ruimte? Na het bezoeken van de mooie showroom van Intra Wellness wisten wij wel hoe deze extra vierkante meters in te vullen. Gekozen is voor een mooie spa in combinatie met een houten buitensauna. Laat de winter maar komen!

 

 

Fam. Botter, 11 november 2014:

Na het verbouwen van de kamer, keuken en badkamer is nu uiteindelijk de tuin aan de beurt. De gehele tuin is onderhoudsvriendelijk ingericht en voorzien van mooie grote terrastegels. Na gedane arbeid volgt nu het ontspannen. Vanwege de gewenste privacy er voor gekozen om de spa onder een overkapping te plaatsen. Om het instapgemak te vergroten is de spa verdiept geplaatst. Het bubbelen in de buitenlucht bevalt ons enorm, een echte aanrader dus!

 

 

Fam. Petersen, 30 oktober 2014:

In alle oprechtheid moet ik bekennen dat ik mijn spa niet heb gekocht bij Intra Wellness. Simpelweg omdat Intra Wellness 7 jaar geleden nog niet bestond. Sinds de opening haal ik hier daarentegen wel mijn spa onderhoudsproducten. De vrolijke en kundige klantbenadering, welke ik keer op keer ervaar, is voor mij zeker de reden geweest om hier dus wel mijn maatwerk sauna te bestellen. Vanwege pijnklachten was ik op zoek naar een mooie sauna voor op de zolderverdieping. In de winkel werd ik er door de verkoopadviseur op geattendeerd dat deze sauna optioneel ook te voorzien is van een aantal infrarood stralers. “Waarom niet gewoon een sauna met een sauna oven en infrarood stralers, waarom kiezen?” werd mij gevraagd. Na een kleine bedenking ben ik overstag gegaan, hiervan heb ik nog geen moment spijt gehad. Wanneer ik wat last heb van de luchtwegen gebruik ik de sauna oven, heb ik spierklachten dan gebruik ik de infrarood functie.

 

Fam. Libregts, 2 oktober 2014:

De keuze was in ons geval erg snel gemaakt. Aanpassing van de meterkast bleek na nadere inspectie van een elektricien niet mogelijk te zijn. De Softub is stekkerklaar, een stopcontact is alles wat wij nodig hadden. Wij zijn op aanbeveling van familie bij Intra Wellness terecht gekomen. Keuze van type spa en keuze van leverancier dus vlug gemaakt.

 

 

 

Fam. van Eers, 30 september 2014:

Het is hard werken in het “bakkerswereldje”. Wij leven de dag andersom en verrichten zwaar fysieke arbeid. We hoefden ons dan ook niet lang te bedenken toen wij tijdens de SALE tegen een leuk showroommodel aan liepen. Onze huidige spa hield het na bijna 10 jaar voor gezien en was al enkele weken niet meer in gebruik. Laat de Sinterklaas- en Kerstdrukte maar weer komen, deze bakker is er dankzij zijn nieuwe masseur weer klaar voor.

 

 

Fam. Verhagen, 30 september 2014:

Een vervelende operatie welke bij ons in het vooruitzicht is, is voor ons de reden geweest om een spa aan te schaffen. De spa bleek naar zeggen van de verkoper uit voorraad leverbaar te zijn en dus hebben wij besloten de spa te bestellen en de leverweek direct vast te stellen. Inmiddels is de operatie achter de rug en zo ook de levering van de spa. Wij kijken enorm uit naar onze bubbelsessies en hopen dat deze wellicht ook zullen bijdragen aan een bespoediging van het herstel. Graag ook maken wij gebruik van deze gelegenheid Intra Wellness te bedanken voor de snelle levering, maar zeker ook voor de genoten service. Top en zeker het aanbevelen waard!

 

Fam. Heiligers, 22 augustus 2014:

Het was de SALE die ons verleidde om naar de winkel van Intra Wellness te gaan. In alle oprechtheid kan ik u zeggen dat wij nog niet veel adressen hadden bezocht en zeker niet van plan waren om een spa aan te schaffen. De gezelligheid en goede uitleg deed ons besluiten om de spa aan te schaffen en de opdracht te gunnen aan Intra Wellness. De spa werd uit voorraad geleverd en werd na twee weken al geleverd en geplaatst. Voorzien was om in onze vakantie enkele uitstapjes te maken, hier is nu niks van terecht gekomen. Er is een aantal dagen hard gewerkt in de tuin. De spa staat er nu netjes bij en wij hopen dan ook vanavond al lekker te kunnen gaan genieten van onze eerste “bubbelsessie”.

 

Fam. van der Waarden, 20 augustus 2014:

Het werken in de horeca begint helaas zijn tol te eisen. Lange dagen zijn eerder regel dan uitzondering. Er wordt veel gelopen en gestaan, hetgeen aan het einde van de dag ook wel aan de benen te voelen is. Wij zijn zeer te spreken over onze nieuwe spa en zijn er al erg aan verknocht. Of de dienst nu laat in de avond eindigt of midden in de nacht, een lekkere been- en rugmassage slaan wij niet snel over. Met hulp van onze “tuinmasseur” hopen wij nog een paar jaar door te kunnen in de horeca!

 

 

Fam. van der Donk, 18 augustus 2014:

Al enkele jaren liepen wij rond met het idee om een spa te plaatsen. Sterker nog, de ruimte in de tuin was er al voor gereserveerd. In het straatwerk was reeds voorzien en ook de benodigde stroomvoorziening was al aanwezig. Er miste alleen nog één ding: een spa. Onder het genot van een hapje en een drankje hebben wij een aantal modellen uitgeprobeerd. Uiteindelijk hebben wij gekozen voor een showroommodel welke tegen een zeer aantrekkelijke prijs werd aangeboden. Dit voordeel konden wij niet laten liggen en dus is onze tuin inmiddels opgesierd met een mooie spa.

 

 

Fam. Pieters, 01 augustus 2014:

Sinds een aantal jaren hebben wij een zwembad voor de kinderen. De kinderen maken hier veelvuldig gebruik van, papa en mama daarentegen niet en dus hebben wij besloten om een spa naast het zwembad te zetten. Terwijl de kinderen lekker in het water ravotten zitten wij heerlijk in de spa te genieten van zowel de kinderen als van de krachtige massage.

 

Fam. Baard, 17 juli 2014:

Al enkele jaren waren wij in het bezit van een heuse spa. Een aantal onderdelen was zeer nodig aan vervanging toe. De verkoper van Intra Wellness stelde voor de spa in te ruilen en eerlijk gezegd leek ons dat wel wat. Er was echter nog een klein probleempje op te lossen alvorens wij tot aanschaf van een nieuwe spa konden overgaan. Onze tuin heeft geen poort, dit betekent dus dat de spa over het dak zou moeten. Inmiddels is de hijskraan zojuist vertrokken en is de spa zojuist geplaatst en aangesloten. De spa is gevuld met koud water. Dit belet ons niet, gezien de huidige zomerse temperaturen, dus gaan wij direct lekker bubbelen!

 

Fam. van Wijk, 15 juli 2014:

Nadat eerder al een sauna is geleverd en geplaatst door Intra Wellness is nu ook de spa geleverd. Opnieuw zijn wij zeer tevreden over de geleverde spa en service en bevelen een ieder Intra Wellness dan ook zeker aan!

 

 

Fam. Nagtzaam, 11 juli 2014:

Wij hebben besloten om dit jaar niet op vakantie te gaan en onze vakantiecenten te besteden aan een mooie overkapping. De overkapping is inmiddels geleverd en geplaatst. De monteurs werkten snel, efficiënt en vooral netjes. Zelfs het overgebleven plastic en karton werd door de monteurs weer opgeruimd en meegenomen. Hopelijk hebben de weergoden een mooie zomer voor ons in petto, zodat wij veel van onze terrasoverkapping kunnen genieten.

 

Fam. van de Broeke, 27 juni 2014:

Deze vroege zomer hebben we al heerlijk kunnen genieten van onze overkapping! We hebben er een terrasverwarmer ingehangen waardoor we er tot ’s avonds laat onder kunnen zitten. Overdag is het weer een perfecte plek om in de schaduw te zitten. We zijn er echt heel tevreden mee en raden het een ieder aan!

 

 

 

20140604_141550Fam. Verhaar, 04 juni 2014:

Dit jaar zouden wij ons vakantiegeld besteden aan het renoveren van onze tuin. De bedoeling was het straatwerk te vervangen door een nieuwe vloer van sierbeton. Een bezoek aan Intra Wellness bracht ons op een heel ander idee. Inmiddels staat er een nieuwe spa in onze tuin te pronken. Mijn rugklachten zijn sterk verminderd en het straatwerk vervangen komt wellicht volgend jaar wel, logische keuze toch?

 

 

 

Fam. van der Halm, 23 mei 2014:

Het aanschaffen van een spa vraagt om een behoorlijke investering. Vandaar dat wij vorig jaar eerst een opblaasbare spa hebben aangeschaft bij Intra Wellness. Het bubbelen in deze spa is ons erg goed bevallen en dus hebben wij enkele weken geleden besloten om een “echte” spa te kopen, welke nu in ons tuinhuis staat te pronken. Voor onze opblaasbare spa hebben wij een mooie inruilprijs ontvangen, hetgeen de aankoop natuurlijk nog een stuk aantrekkelijker maakte.

 

 

Fam. van Wijk, 22 mei 2014:

Al enige tijd zijn wij op zoek naar een maatwerk sauna en een leuke spa. Met de tablet in de auto hebben wij diverse showrooms in Nederland bezocht. Uiteindelijk hebben wij gekozen voor de charme en de service van een kleiner bedrijf uit de buurt. Je koopt immers geen korting, maar een sauna en een spa. Nadat wij onze keuzes hadden gemaakt ontvingen wij niet de hoogste korting, maar wel de laagste prijs! Geen poeha, maar gewoon direct een goed voorstel. De ongedwongen sfeer sprak ons bijzonder aan en dus hebben wij uiteindelijk besloten om Intra Wellness de opdracht te gunnen en tot zover…terecht!

 

Fam. Buizen, 24 april 2014:

Een aantal aannemers is op dit moment druk doende met het verwezenlijken van onze eigen “Wellness Home”. Diverse sporttoestellen zijn geplaatst in onze eigen gym. Voorzien is ook in een op maat gemaakte sauna, zodat wij een heerlijk saunabad kunnen nemen na het sporten. Vanwege de lekkere geur van het hout is gekozen voor een Red Ceder uitvoering. De sauna is voorzien van infrarood stralers en diverse technische snufjes. Na de oplevering van onze “Wellness Home” zullen wij ons gaan bezinnen op ons volgende project: de (zwem)spa. Wij zullen Intra Wellness zeker weer gaan bezoeken, al is het alleen al voor die heerlijke koffie!

 

Fam. van der Horst, 23 april 2014:

Een spa in onze tuin is al vele jaren de droom van mijn vrouw. Inmiddels zijn wij 40 jaar getrouwd, om dit vieren zijn wij onlangs gezellig uit gaan eten met de gehele familie. Tijdens dit diner kwam ik op het idee om mijn vrouw te verrassen en haar te bedanken voor al deze mooie jaren. Ik besloot haar een leuk cadeau te geven, een spa. De keuze was snel gemaakt en omdat de spa uit voorraad leverbaar was hoefde ik niet lang met dit geheim rond te lopen. Zojuist heb ik mijn vrouw geblinddoekt en haar naar buiten genomen. De vreugde was enorm en dat was tot ver in de omgeving te horen. De spa is gevuld met warm water, de rozen en de champagne staan al klaar. Vanavond gaan wij romantisch bubbelen en laten wij onze herinneringen van de afgelopen jaren de revue nog eens passeren!

 

Fam. Reinen, 14 april 2014:

Door mijn werk als fysiotherapeute heb ik dagelijks te maken met klanten met vastzittende spieren. Met de nodige regelmaat raad ik mijn klanten dan ook het aanschaffen van een infraroodcabine aan. De verkoper van Intra Wellness wees ons in de winkel op de mogelijkheden van een maatwerk sauna. Na vele uren puzzelen hebben wij besloten de ingebouwde handdoekenkast op onze slaapkamer te laten verbouwen tot een sauna-/infraroodcombinatie. Het resultaat is geweldig en wat ons betreft mag het voorlopig nog lang koud en guur blijven!

 

 

Fam. Noordweg, 04 april 2014:

Nadat wij veel sauna’s hadden gezien, hebben wij uiteindelijk onze sauna/infraroodcombinatie bij Intra Wellness gekocht. Maatwerk is standaard bij Intra Wellness. Vele sauna’s worden prefab aangeboden, zelden wordt er rekening gehouden met persoonlijke voorkeuren. Vanwege lengteverschil hebben wij gekozen voor een sauna met twee verschillende zithoogtes. Ook met de posities van de infraroodlampen is rekening gehouden met de persoonlijke voorkeuren. Het plaatsen van de sauna hebben wij zelf gedaan, de sauna is ons als doe-het-zelf pakket aangeboden en stond vrij snel gemonteerd in onze nieuwe wellness kamer. Tijdens het monteren ontstonden er toch een aantal vragen. Deze vragen werden niet beantwoord middels een standaard telefoon- of mailbericht. Wij werden dezelfde dag nog thuis bezocht door de verkoper en al onze vragen zijn netjes en voldoende duidelijk beantwoord. Inmiddels gebruiken wij onze sauna/infraroodcombinatie met zeer veel plezier en hebben wij ons zelf benoemd tot heuse Intra Wellness ambassadeurs!

 

Fam. van der Haaft, 02 april 2014:

Een gedurfde zet…Nadat wij diverse leveranciers hadden bezocht, bezochten wij uiteindelijk ook Intra Wellness. Al snel merkte de verkoper dat wij nog steeds twijfelden over de mogelijke aanschaf van een spa. Er werd voorgesteld om de spa voor één week gratis op proef te plaatsen. Het resultaat, welke voorspelbaar, is dat de spa is blijven staan en dat wij super tevreden zijn. Bedankt voor het aanbod en het bubbelplezier!

 

 

Fam. van de Klooster, 27 maart 2014:

De wens om een spa te plaatsen was reeds lange tijd aanwezig, de wens om de meterkast aan te passen niet. Na diverse proefsessies hebben wij besloten te kiezen voor een Softub. Deze spa is stekkerklaar en dus makkelijk te plaatsen. De buren weten nog steeds van niets, opvallend is namelijk het zeer lage geluidsniveau. Deze fluisterstille spa heeft een zeer lage instap, een aanrader dus voor mensen met slechte heupen en/of knieën.

 

Fam. Verlaar, 26 maart 2014:

Een eigen sauna stond al lang op ons verlanglijstje. Vanwege ruimtegebrek hebben wij zelfs overwogen om te verhuizen…tot wij tegen een zeer aantrekkelijk geprijsde showroom sauna aanliepen en de verkoper ons op het idee bracht om deze in de garage te zetten. De garage is inmiddels opgeruimd en omgetoverd tot een heuse relaxruimte. Resultaat: minder rotzooi en minder stress! Wie wil dat nu niet, bedankt voor de tip en de goede service!

 

 

Fam. Verstraten, 18 maart 2014:

Men zegt wel eens: “Wat je van ver haalt is lekker!”. Dat geldt zeker voor onze nieuwe spa. Wonend in Zeeuws-Vlaanderen was het zeker de moeite waard om naar de winkel van Intra Wellness te gaan om een mooie spa uit te zoeken. Niet alleen werden wij hartelijk ontvangen met een kop koffie, maar bovenal waren wij aangenaam verrast door de enorme keuze. Diverse spa’s hebben wij niet alleen gezien, maar ook zelf uit mogen proberen. Mede door de gemoedelijkheid, ervaring en expertise van de verkoper genieten wij nu minimaal 3 x per week van onze spa. Wij zouden u Intra Wellness dus zeker aanbevelen en beloven veel reclame te zullen voor deze leuke speciaalzaak!

 

Fam. Verens, 23 januari 2014:

Na jarenlang hard te hebben gewerkt in onze eigen zaak, is dan eigenlijk de kogel door de kerk. Vier weken geleden is de zaak overgenomen. De komende periode zal bij ons vooral in het teken staan van ont-moeten. Lekker niks moeten doen en vooral veel vrienden en familie ontmoeten. Vandaag is onze spa geleverd en geplaatst en begint voor ons The Good Life!

 

 

Fam. Jacobsen, 16 januari 2014:

Vorige week is naar alle tevredenheid onze overkapping geleverd en geplaatst. De overkapping is zonder beschadigingen geleverd en binnen één dag gemonteerd. Voor koffie hadden de monteurs nauwelijks tijd en zelfs het verpakkingsmateriaal werd opgeruimd en meegenomen. Een echte aanrader dus. Laat de zomer nu maar komen.

 

 

Fam. de Raaf, 23 december 2013:

Helaas ben ik door een bedrijfsongeval in een rolstoel terecht gekomen en heb ik dagelijks te maken met vervelende zenuwpijnen. Het warme water van een spa heeft een therapeutisch effect op mijn klachten en dus besloot ik mijzelf een spa cadeau te doen. Intra Wellness levert uit voorraad, zodat ik al tijdens de komende feestdagen lekker kan bubbelen in mijn eigen spa samen met mijn vriendin. De champagne ligt al in de koeling!

 

Fam. van Otten, 13 december 2013:

In een tijdschrift las ik over de werking van de sauna/infraroodcabine. Na 2 à 3 weken gebruik gemaakt te hebben van de sauna/infraroodcabine, kon ik duidelijk verbetering merken t.a.v. mijn spier-/pijnklachten. De pijn verminderde sterk en daarmee ook het medicijngebruik.

Door omstandigheden heb ik de sauna/infraroodcabine de afgelopen periode minder intensief kunnen gebruiken. De klachten kwamen helaas weer snel terug. De oplossing is binnen handbereik, te weten: vaker relaxen in mijn eigen sauna/infraroodcabine. Van de aankoop van de sauna/infraroodcabine heb ik absoluut geen moment spijt gehad, ik had hem alleen jaren eerder moeten hebben!

 

Fam. Klaas, 03 december 2013:

Al enige tijd waren wij op zoek naar een mooie spa. Iedere keer weer was die mooie spa net boven ons budget. Tijdens het bezoeken van de kerstshow zagen spa Radiant staan welke als showroommodel werd aangeboden. De kleur, het aantal jets en de opties waren allemaal naar ons zin. Een leuke en snelle onderhandeling zorgde er voor dat ook de prijs naar ons zin was. Inmiddels is de spa reeds geleverd en geplaatst. Te verwachten is dat wij deze komende feestmaand vaak met een glaasje bubbels in onze spa te vinden zijn. Mocht Sinterklaas of de Kerstman voor een gesloten deur staan, dan weet hij ons vast te vinden!

 

Fam. Schaap, 28 november 2013:

Een leuke aanbieding op een drukke koopzondag deed ons vorige week besluiten een infraroodcabine te kopen. Deze werd dezelfde week nog geleverd en gemonteerd. De eerste sauna sessies staan reeds gepland. Bijzonder snel geleverd en bijzonder snel tevreden!

 

 

Fam. van Meer, 28 november 2013:

Bij een nieuw huis hoort niet alleen een nieuwe keuken en badkamer, maar ook een spa! Nadat wij op afspraak en onder het genot van diverse hapjes en drankjes de spa uitgebreid hadden geprobeerd waren wij snel overtuigd. De korte levertijd en het leuke contact deden ons besluiten de opdracht aan Intra Wellness te “gunnen”. Doordat de spa werd gevuld met warm water konden wij zelfs dezelfde avond nog onze nieuwe aanwinst uitproberen. Bedankt voor de service!

 

Fam. Jagers, 24 november 2013:

In 1e instantie zijn wij de winkel gaan bezoeken om informatie in te winnen. Wij zijn uitgebreid voorgelicht en de het product beviel ons dermate, dat wij de dag erop de cabine gekocht hebben. De infraroodcabine is enkele weken geleden besteld en inmiddels geleverd en geplaatst. De monteur was zeer vriendelijke en kundig en gaf een goede uitleg over de infraroodcabine. Wij zijn zeer tevreden en zeer regelmatige gebruikers van onze cabine. Spijt hebben wij maar van één ding…dit hadden we veel eerder moeten doen!

 

Fam. Korenaar, 20 november 2013:

Het mooie van een showroomaanbieding is dat je er niet te veel voor betaald en dat je geen levertijd hebt! Mijn vrouw is vandaag met vriendinnen op stap, morgen is zij jarig…and guess what? Ik heb vandaag haar cadeau opgehaald bij Intra Wellness en deze zojuist gemonteerd. Het resultaat mag er wezen, nu maar hopen dat ze het een leuke verrassing vindt.

 

Fam. van der Heijden, 29 oktober 2013:

Een badkamer met een sauna, dat was onze wens! Vanwege gebrek aan ruimte op de eerste verdieping hebben wij besloten om een dakkapel te plaatsen. Eindelijk konden wij onze droombadkamer realiseren, met daarin een ligbad en een heuse inloopdouche. De planningen van de verschillende partijen liepen naadloos in elkaar over. Vandaag is de laatste hand gelegd aan de sauna met infraroodfunctie. Vanavond staat het “soppen” van de nieuwe badkamer en sauna op het programma. Met veel ongeduld kijken wij enorm uit naar ons geplande Wellness Evening morgenavond. Bedankt voor het mooie resultaat!

 

Fam. Toet, 23 oktober 2013:

Na een flinke verbouwing van onze woning was nu eindelijk ook onze tuin toe aan een opknapbeurt. Niet alleen de tegels zijn vervangen, maar ook is er een mooie overkapping geplaatst. Wij zijn in de zomer erg veel buiten, maar zullen nu zeker ook in het voor- en najaar vaker in onze tuin te vinden zijn. De monteurs hebben de overkapping netjes geplaatst en opgeleverd. Nieuwsgierig zijn wij naar het vallen van de avond, zodat wij ook de sfeerverlichting kunnen uitproberen.

 

Fam. Bastiaans, 16 oktober 2013:

Wij hebben speciaal ruimte gereserveerd in de badkamer voor plaatsing van een infraroodcabine. Het is een ware wellness badkamer geworden! Het ruikt er lekker naar ceder hout en ook de (kleuren)verlichting aan de binnenzijde van de cabine ademt een warme sfeer uit. Na de infraroodsessie liggen we op de lounge stoelen na te genieten, wat voelt als vakantie in eigen huis. Vanwege de korte opwarmtijd hoeven we er niet een hele avond aan te besteden. We gebruiken de cabine gemiddeld tweemaal per week en voelen ons merkbaar fitter en gezonder. Je gaat je er echt beter door voelen!

 

Fam. Spelt, 16 oktober 2013:

Nadat we voor onszelf hadden besloten om een infraroodcabine aan te schaffen, kwamen we al snel uit bij Intra Wellness. In onze directe omgeving hadden mensen daar eerder al naar volle tevredenheid hun infraroodcabine gekocht. Klantvriendelijkheid, deskundigheid, vrijblijvend advies, kwaliteitsproducten en een goede service zijn voor ons enkele sleutelwoorden in ons contact met Intra Wellness. Inmiddels is onze infraroodcabine naar volle tevredenheid geplaatst en genieten we hier dagelijks van. Voor ons is Intra Wellness een bedrijf met een warme uitstraling!

 

Fam. van Rijsen, 09 september 2013:

Ondanks dat de kinderen vrij recent zijn “uitgevlogen” komen wij nog steeds ruimte te kort. De overgebleven slaapkamers worden nu door ons beiden gebruikt voor onze hobby’s. De zolder is inmiddels flink opgeruimd en zal worden verbouwd tot een heuse wellness ruimte. Vandaag zijn de eerste stappen gezet…maatwerk sauna (met IR-lampen) laten monteren, geweldig resultaat!

 

Fam. van den Berg, 26 juli 2013:

Een aantal van onze buren heeft reeds een jacuzzi in de tuin staan. Eén van de buurtjes bood aan de spa uit te komen proberen. Of het de hydro massage was, de temperatuur van het water of gewoon de drank…wij waren er snel uit. Uiteindelijk hebben wij bij Intra Wellness dezelfde spa besteld als onze buren. Als klap op de vuurpijl ontvingen onze buren voor het aanbrengen van een nieuwe klant een leuke dinerbon. En uiteraard is deze samen met onze buren al verzilverd, leuke geste!

 

Fam. Zwaanen, 25 juli 2013:

Eindelijk is het zover, een lang gekoesterde wens gaat in vervulling. Vandaag wordt onze spa geplaatst. Wij “chauffeuren” samen door Europa en onze ruggen hebben er al behoorlijk onder te lijden gehad. Een persoonlijke masseur, lees spa, stond al lang op ons verlanglijstje. Inkijk van de buren en daarmee inbreuk op onze privacy was keer op keer de reden om niet tot aanschaf over te gaan. Na een meetbezoek van de verkoper van Intra Wellness werden wij verrassend gewezen op de mogelijkheden om de spa in de schuur te plaatsen. Inmiddels is deze schuur verbouwd tot een waar wellness oord en kunnen wij nauwelijks wachten tot de spa op temperatuur is. Bedankt nog voor de prachtige bloemen welke bij de oplevering werden aangeboden!

 

Fam. Verschoore, 25 juli 2013:

Na vele jaren plezier van onze tuin werd het tijd voor iets anders. Een tuinarchirect bood uitkomst. Een leuk ontwerp en een bijpassend plantenplan maakte de uitvoering een heel stuk makkelijker. Na vele uren arbeid is onze tuin eindelijk gereed. Of het zo heeft moeten wezen…bij Intra Wellness liepen wij tegen een leuk model spa aan. Deze actiespa was niet alleen zeer aantrekkelijk geprijsd, maar bovenal snel en uit voorraad leverbaar. Vorige week gekocht, vandaag geplaatst en vanavond lekker bubbelen.

 

Fam. de Koning, 23 juli 2013:

Eerlijk gezegd waren wij al bekend met het “bubbelen”. Al enkele jaren waren wij in het bezit van een vrij éénvoudige spa. Helaas is deze spa kapot gegaan en waren de reparatiekosten vrij fors. Het inruilen van de kapotte spa was geen enkel probleem en dus hebben wij besloten een nieuwe spa aan te schaffen en te laten plaatsen. De champagne ligt al koud, de kinderen zijn bij opa en oma…vanavond lekker romantisch “bubbelen” met mijn eega!

 

Fam. Henshof, 22 juli 2013:

Het ontbreken van een doorgang in onze tuin is voor Intra Wellness geen belemmering. De spa is onder grote belangstelling van onze buren met een hijskraan over het huis gehesen. Oorspronkelijk waren wij van plan de spa te vullen met warm water van uit de keuken, zodat de spa nog sneller op de ingestelde en gewenste temperatuur zou zijn. Een heuse hittegolf in Nederland deed ons anders besluiten. De spa is zojuist gevuld met koud water en met een buitentemperatuur van 35 graden is de spa bij oplevering direct door ons uitgeprobeerd, heerlijk!

 

Fam. Vonk, 04 juli 2013:

Naar men zegt is de sauna een seizoensproduct en omdat het seizoen herfst is Nederland wel erg lang duurt hebben wij besloten een sauna te kopen. Wij hebben onze garage door onze aannemer laten ombouwen tot een kleine wellness ruimte. Vanwege vertraging in het bouwproces moest de sauna helaas tijdelijk in de opslag. Inmiddels is de klus geklaard en staat de sauna er mooi bij. Het instoken van de sauna is niet nodig en dus zitten wij vanavond, op een herfstachtige avond in de zomer, lekker in de sauna!

 

Fam. Stok, 07 juni 2013:

Zeer tevreden zijn wij over onze spa. Meerdere keren per week wordt de spa door ons gebruikt. De cover en de coverlift zijn door het intensieve gebruik helaas versleten. Zowel de beugel als de cover is vandaag door de monteur van Intra Wellness professioneel vervangen, waardoor wij onze spa weer voor vele jaren kunnen gebruiken.

 

Fam. Bhoekhan, 04 juni 2013:

Vandaag is onze overkapping geplaatst. De monteurs hebben mooi werk geleverd en hebben het zelfs schoon opgeleverd. Naar zeggen van de monteurs leveren zij een overkapping vanwege het Nederlandse klimaat veelal in de regen op, hetgeen direct een controle mogelijkheid is op de lekdichtheid. Vandaag is het anders, zon in overvloed! Direct kunnen we gebruik maken van het zonnedoek en is het hopelijk lang wachten op de eerste buien. Het tuinstel is net gepoetst en de eerste etentjes met vrienden zijn al gepland!

 

Fam. van der Vis, 23 mei 2013:

Beiden hebben wij een fysiek zware baan, veelal gecombineerd met langdurig verkeerde houdingen. De aanschaf van een mooie infraroodcabine zou moeten zorgen voor de nodige (spier)ontspanning. Een levertijd van 3 weken was ons toegezegd, maar helaas moesten wij enkele weken langer wachten. Een door ons geplande vakantie verlengde dit traject en een bekend gezegde luidt: wie ongeduldig wacht, wacht dubbel!” Zo juist is de cabine geleverd, gemonteerd en opgeleverd. Nu zijn wij aan de beurt…poetsen, zodat wij morgenavond kunnen genieten van onze eerste saunagang!

 

Fam. van Veen, 17 mei 2013:

Wij zitten erg graag buiten, het klimaat in Nederland maakt dat helaas niet altijd mogelijk. De oplossing: een Verasol overkapping. De overkapping is naar volle tevredenheid geleverd en geplaatst. Vanaf vandaag is ons credo: “weer of geen weer…wij eten buiten!”

 

 

Fam. van de Vaart, 18 april 2013:

Met een mazzetje liepen wij in de showroom van Intra Wellness tegen een showroommodel aan. Deze prefab cabine was binnen 20 minuten afgebroken en binnen dezelfde tijd thuis ook weer opgebouwd. Inmiddels genieten wij nu voor een prikkie van onze eigen sauna thuis!

 

 

Fam. van der Meyden, 05 april 2013:

De kinderen studeren en zijn inmiddels de deur uit. Eén van de overgebleven slaapkamers wordt nu gebruikt als “wellnesskamer”. Diverse sporttoestellen staan hier opgesteld. Niets lekkerder dan na het sporten lekker te vertoeven in onze eigen infraroodcabine. Het is voor ons te hopen dat het koude en gure voorjaar nog even aanhoudt.

 

Fam. van Oosterbeek, 28 maart 2013:

Wij gaan graag naar de sauna, maar vaak ontbreekt het ons aan de tijd om een dagje naar een wellness resort te gaan. Vandaar dat wij gekozen hebben voor een eigen sauna op één van onze slaapkamers. Het Nederlandse vakmanschap en de Laagste-Prijs-Garantie waren voor ons doorslaggevende redenen om een sauna te bestellen bij Intra Wellness. Gekozen is voor een Doe-Het-Zelf variant, waardoor wij uiteindelijk zelfs voordeliger uit waren dan met menig sauna uit het Verre Oosten!

 

Fam. Kist, 22 maart 2013:

Dagelijks heb ik beroepshalve te maken met koude. Als visser ben ik vaak van huis en met het Nederlandse klimaat betekent dit dat ik veelal door en door verkleumd thuis kom. Tot op het bot toe koud. De dieptewerking van de infraroodcabine, welke door ons zelf ervaren in de showroom, hebben ons doen besluiten deze aankoop te doen. De cabine hoeft niet te worden “ingestookt” en is direct gebruiksklaar. De cabine is vakkundig geplaatst en de monteurs van Intra Wellness namen zelfs al het afval retour, zeer netjes en te waarderen. De eerste sauna sessie staat gepland…vanavond dus!

 

Fam. Verdaas, 28 februari 2013:

Laat het voorjaar maar komen! De spa is naar tevredenheid geplaatst en aangesloten. De vlonderpartij geeft het geheel meer cachet en vergemakkelijkt het in- en uitstappen. Fase 2 van onze tuinrenovatie dient zich nu aan…gras vernieuwen, bollen poten etc.

 

 

Fam. van Dorstelaar, 20 februari  2013:

Een leuke dagje winkelen bij Intra Wellness. Mijn vrouw en ik hadden samen besloten de loungeset te vervangen. Uiteindelijk hebben wij de loungeset niet gekocht maar kado gekregen van Intra Wellness, omdat wij dezelfde middag nog besloten over te gaan tot de aanschaf van een mooie overkapping en een dito spa. Dit alles werd binnen 6 weken geleverd en binnen 1 dag gemonteerd, geplaatst en aangesloten. Helemaal top!

 

Fam. van Wijmeren, 04 februari 2013:

Al geruime tijd twijfelden wij over een mogelijke aanschaf van een spa. Aangenaam verrast was ik toen dhr. Schouw van Intra Wellness aanbood om spa Softub gedurende een week vrijblijvend thuis op proef te laten plaatsen. Daar de Softub ons uiteindelijk erg goed is bevallen en Intra Wellness deze als showroommodel aanbood tegen een zeer aantrekkelijke prijs besloten wij het geleverde model te laten staan. Eén ding staat inmiddels vast…wij gaan een bubbelend 2013 tegemoet!

 

Fam. Verpalen, 04 februari 2013:

Zeilen is een grote passie van ons gezin. Het hebben van een boot vraagt veel onderhoud. Ik doe dit graag en een aantal maanden per jaar ligt de boot dan ook op het droge, zodat ik er onderhoud aan kan doen. Evenals bij het zeilen, speelt ook bij het onderhoud van de boot het weer wederom parten. Omdat ik niet meer afhankelijk wilde zijn van het Nederlandse klimaat, heb ik een overkapping laten plaatsen. Nu kan ik in de winter droog klussen en in de zomer, als de boot in het water ligt, kan ik er lekker eten en drinken met familie en vrienden.

 

Fam. de Munt, 24 januari 2013:

Een infraroodcabine stond al enkele jaren erg hoog op ons verlanglijstje. Na een grondige oriëntatie op internet hebben wij een afspraak gemaakt met de verkoopadviseur van Intra Wellness voor een thuisbezoek. De infraroodcabine werd vakkundig ingemeten, tevens werden wij gewezen op de mogelijkheid om als extra optie een sauna oven te laten monteren. De uitnodiging om de infraroodcabine op de showroom, op afspraak en na sluitingstijd, zelf uit te komen proberen hebben wij uiteraard graag aangenomen. De dieptewerking van de Philips Vitae lampen op onze spieren, welke door ons op de showroom ervaren, sprak ons erg daarbij erg aan. Vandaag is naar alle tevredenheid onze nieuwe infraroodcabine geleverd en vakkundig gemonteerd. De cabine is na montage direct klaar voor gebruik en dus zullen wij er vanavond al gebruik van gaan maken…en daarna lekker buiten afkoelen in de sneeuw!

Fam. van Braak, 28 december 2012:

Heel Nederland zou een overkapping moeten hebben. Of het nou regent of de zon schijnt. Heerlijk onder de overkapping. Snel geleverd, snel geplaatst, snel genieten!

 

 

 

Fam. van den Heuvel, 27 december 2012:

Zoals u eerder in deze rubriek heeft kunnen lezen heb ik afgelopen zomer mijn vrouw verrast met een opblaasbare spa. Deze spa werd vaak en met veel plezier door ons gebruikt en dus heb ik mijn vrouw met de feestdagen een tweede keer verrast…een echte spa, een Softub!

 

 

Fam. Bal, 21 december 2012:

Na jaren van hard werken mag ik nu samen met mijn vrouw gaan genieten van mijn pensioen. Verre reizen zijn aan ons niet besteed, wel gaan wij graag naar de diverse Wellnesscentra en dus hebben wij besloten thuis een heuse spa en sauna te laten plaatsen. Wij wonen nabij Den-Helder, de afstand was Intra Wellness en zijn montageteam geen enkel probleem. De sauna en de spa staan inmiddels naar tevredenheid en wij kijken nu al uit naar de komende donkere en koude dagen. Wij zullen de komende feestdagen waarschijnlijk nauwelijks buiten komen.

 

Fam. van der Steek, 20 december 2012:

Een drukke baan, het “managen” van een paardenstalling en lekker ontspannen lijken moeilijk met elkaar te combineren. Vanwege de lage instap en vooral zijn mooie design hebben wij bij Intra Wellness een Softub aangeschaft. Iedere dag eindigt nu met 15 minuten voor onszelf, lekker bubbelen in de buitenlucht tussen de paarden. Een heerlijke ervaring!

 

 

Fam. Venneman, 05 december 2012:

Reeds enkele jaren zijn wij in het bezit van een mooie spa. Wij gebruiken deze wekelijks, de cover openen blijft voor mijn vrouw een lastig karwei. In de showtuin van Intra Wellness werd ons oog getrokken door een coverlift met gasveer, hetgeen het openen enorm vergemakkelijkt. Inmiddels is deze coverlift naar tevredenheid geleverd en zelfs door Intra Wellness geïnstalleerd. Voor iedereen die net zoals wij reeds een spa hebben een aanrader dus!

 

Fam. van ’t Hek, 30 november 2012:

De plannen om de badkamer te verbouwen bestonden bij ons al een geruime tijd. Niet eerder hadden wij gedacht aan het plaatsen van een infraroodcabine in de badkamer. Na ontvangst van een leuk en passend badkamerontwerp binnen het door ons gestelde budget, besloten wij de badkamer door Intra Wellness te laten leveren en plaatsen. Het afmonteren van de badkamer zal volgende week plaatsvinden. Vanmiddag samen met mijn vriendin shoppen en op zoek naar leuk badkamertextiel en diverse accessoires. Leuk!

 

Fam. Franken, 16 november 2012:

Een lang gekoesterde wens gaat eindelijk in vervulling. Wonen in Roosendaal wordt wonen in badplaats Renesse. Wandelen op het strand, zwemmen in de zee en…bubbelen in onze eigen spa! Dit jaar vieren wij de kerst met familie en vrienden in Renesse, sommigen hebben de spa al reeds voor een aantal uren gereserveerd. Laat maar komen die kou en die donkere dagen!

 

 

Fam. van Middendorp, 15 november 2012:

Vanwege gewenste privacy hebben wij besloten om onze nieuwe spa in een buitenverblijf te plaats. Een fijne bijkomstigheid is dat we lekker uit de wind zitten als wij straks in onze spa zitten. De overkapping van Lariks/Douglas hout was uit voorraad leverbaar en is inmiddels geleverd, op gewenste kleur gebracht en geplaatst. Over een tweetal weken zal ook de spa worden geleverd en worden aangesloten. Wij wachten ongeduldig en kijken enorm uit naar ons “bubbelmoment”.

 

Fam. Volders, 14 november 2012:

Een steile trap, smalle doorgangen, afwijkende maatvoeringen, twee schuine dakzijden en een twee veeleisende klanten. Alle ingrediënten voor een mogelijke teleurstelling en een nee-verkoop aanwezig dus. Dat geldt dus niet voor Intra Wellness! De maatwerk sauna is keurig en naar volle tevredenheid door de eigen monteurs geplaatst. Wij zullen onze vrienden en familie Intra Wellness dan ook zeker aanbevelen!

 

Fam. In ’t Veld, 01 november 2012:

Veel, lang en hard werken. Het runnen van een eigen onderneming vraagt veel tijd en energie en dus vonden wij het tijd worden om ons zelf te belonen met een heuse spa. Jammer genoeg liet de spa 2 weken langer op zich wachten. De service, het bubbelplezier en vooral het geweldige uitzicht maakten het wachten op de spa de moeite waard!

 

 

Fam. Brood, 01 november 2012:

Na lang aandringen van mijn vrouw ben ook ik om, de spa zal er komen. De mogelijkheid om de spa zelf uit te proberen hebben wij als zeer prettig ervaren en is zelfs doorslaggevend geweest. Beroepshalve verzorg ik sportmassages en met heel veel plezier kijk ik dan ook naar uit naar het moment dat ik zelf gemasseerd zal gaan worden!

 

 

Fam. van Kruit, 29 oktober 2012:

De Versol overkapping, echt een uitkomst voor onze kleinkinderen! De kleinkindjes kunnen nu wel buiten spelen als het buiten regent en het binnen in de woonkamer te druk is. Is het donker, dan doen we de spotjes aan. Is het koud, dan zetten we de heather aan. Kortom: altijd buitenpret bij opa en oma!

 

 

Fam. van der Sande, 26 oktober 2012:

Al diverse jaren begin ik het nieuwe jaar met het goede voornemen om te stoppen met het roken. Keer op keer is dit niet gelukt.  Vanaf vandaag geen vervelende geurtjes meer binnen, vanaf vandaag rook ik lekker buiten onder onze nieuwe overkapping!

 

 

Fam. Koenders, 15 oktober 2012:

Medio November staan de werkzaamheden voor het plaatsen en aansluiten van een heus zwembad in onze tuin gepland. Hopelijk beleven we een droog najaar en stagneren de werkzaamheden niet. Het vooruitzicht dat we volgend jaar zomer in ons eigen zwembad kunnen zwemmen doet ons goed. De buitendouche is reeds geleverd en gemonteerd. Dit was een verjaardagskado van mijn echtgenoot. Vanavond toch nog even uitproberen? Bedankt voor de snelle levering en de mooie bos bloemen!

 

Fam. Bennebroek, 28 september 2012:

De eerste flessen champagne zijn reeds genuttigd. Bubbels in de bubbels is ons motto! Hard en veel werken, daar hoort zeker ook ontspanning bij. Veelal gebeurt dit werken in dezelfde en helaas ook in de verkeerde houding. Rug- en nekklachten zijn hiervan het gevolg. Onze gehele tuin dient nog te worden aangelegd en besloten hebben wij daarbij de hulp in te roepen van een tuinarchitect. Eerlijkheidshalve dient gezegd te worden dat het juist onze tuinarchitect was die ons attendeerde op een heus massagebad in onze eigen tuin. Bubbels in het kwadraat dus!

 

Fam. Haagens, 19 september 2012:

Verhuizen of gaan bouwen. De keuze voor ons was simpel en dus bouwen. Met het bouwen van ons eigen huis ging een lang gekoesterde wens in vervulling. Een nieuwe vloer, badkamer, keuken en dus ook een nieuwe tuin. De oplevering van ons nieuwe huis is diverse malen uitgesteld en daarmee ook de levering van de spa. De levering was op basis van afroep en dus voor Intra Wellness geen enkel bezwaar. Eindelijk was het dan zover, de spa zou worden geleverd. Na te hebben genoten van een goede nachtrust werden de gordijnen opzij geschoven…en oeps…tot onze grote schrik zagen we dat de straat was opengebroken. Levering onmogelijk dachten wij, niet was minder waar. Het geduld van de monteur werd aardig op de proef gesteld, maar nu eindelijk staat de spa. Morgen lekker bubbelen!

 

Fam. Willems, 03 september 2012:

Verbaasd waren wij te horen dat Intra Wellness ook badkamers levert, sloopt en deze ook volledig installeert. Wij zagen enorm op tegen deze verbouwing en waren geenszins van plan om 2 a 3 weken te douchen bij de buren. De aanschaf van een Jee-O buitendouche was DE oplossing! Deze mooie buitendouche werd binnen 2 weken geleverd en geinstalleerd. De zomerse temperaturen maakten het mogelijk dat wij gedurende de verbouwing lekker buiten konden douchen. De badkamer is inmiddels opgeleverd en ziet er net zoals de buitendouche geweldig uit! “Douchen we buiten of douchen we binnen?”…That’s the question.

 

Fam. de Zwart, 28 augustus 2012:

Naar volle tevredenheid hebben wij reeds eerder een zwembad aangeschaft. Als het zonnetje een beetje schijnt, zitten the kids al in het water. Onze werktijden maken het dat wij als ouders zijnde zelf weinig gebruik maken van het zwembad, tevens vinden we het al snel te koud. Naar zeggen van dhr. Schouw gebruik je de spa een heel jaar door en dus niet alleen bij mooi zonnig weer. Inmiddels maken wij twee a drie keer per week gebruik van de spa en de eerste aanbevelingen zijn reeds gedaan.

 

Fam. Brabers, 22 augustus 2012:

Wij zijn gepensioneerd en wilden gaan genieten van onze verdiende oude dag. Onze gezondheid is hierbij natuurlijk heel belangrijk. In eerste instantie wilden wij een verwarmd zwembad, maar helaas gooide het vergunningentraject daarbij roet in het eten. Op aanbeveling van goede vrienden zijn wij bij terecht gekomen bij Intra Wellness. De specialist op het gebied van spa’s en zwemspa’s. Wij zijn naar uw showroom in Halsteren gekomen en hebben ons goed laten informeren. De combinatie van het kunnen uitproberen van de spa en de scherpe aanbieding hebben ons doen besluiten de opdracht te gunnen aan Intra Wellness. Zwemmen doen wij wekelijks en wij maken op dit moment bijna dagelijks gebruik van het spagedeelte.  Wij hebben dankzij uw advies en uw indrukwekkend bedrijf een prachtige zwemspa en jacuzzi in één tegen een hele nette aanschafprijs.

 

Fam. Storms, 18 augustus 2012:

De wens om thuis een sauna te plaatsen is bij ons al geruime tijd aanwezig. Echter het gebrek aan ruimte in ons huis heeft de aanschaf hiervan uitgesteld. Bij Intra Wellness werden wij geattendeerd op de mogelijkheid om een sauna buiten in de tuin te plaatsen. Wij waren meteen verliefd toen wij sauna Barrel Hamar zagen. Hittegolf of niet, dit was voor de monteurs van Intra Wellness geen enkel probleem. De Barrel staat er inmiddels netjes bij, bedankt!

 

Fam. Dijker, 20 juli 2012:

Onze huiskamer is als het ware een klein beetje verlengd. Wij zitten graag en veel buiten. Met de overkapping van Verasol hebben wij nu bescherming tegen zon of regen. De klassieke stijlelementen maken het helemaal af, super!

 

 

Fam. de Gooijer, 16 juli 2012:

De Sunshouwer is erg makkelijk in het gebruik en hij werkt fantastisch. Het is een weldaad voor je lichaam. Vooral de infrarood optie na het sporten, wandelen of gewoon ‘s avonds na een vermoeiende werkdag. De zonnebank is nu niet meer nodig. De Sunshower heeft naast zijn IR-functie ook een bruiningsfunctie, een heel jaar door een gezonde tint. Wie wil dat nu niet?

 

Fam. Boom, 13 juli 2012:

Rugproblemen hebben ons doen besluiten te kiezen voor een sauna. Verlichting van spier- en gewrichtspijnen was het doel. Dat de sauna eventueel ook kan worden uitgevoerd met infraroodstralers werd ons in de showroom verteld. Uiteindelijk hebben wij gekozen voor een sauna gecombineerd met infrarood. De monteurs hebben de cabine netjes gemonteerd en waren zeer beleefd en professioneel. Zelfs het verpakkingsmateriaal werd weer opgeruimd en meegenomen. Top en aan te bevelen!

 

Fam. Willems, 12 juli 2012:

Na eerder een maatwerk tuinhuis te hebben gekocht, hebben wij ook besloten een spa te laten plaatsen. Deze spa is vandaag naar tevredenheid geplaatst en aangesloten. De leverancier van ons mooie tuinhuis kan de klus nu afmaken. Wij kijken enorm uit naar het eindresultaat en foto’s zullen nog volgen. Wel merk ik op dat wij enorm balen…over twee dagen gaan wij op vakantie!

 

Fam. van Wieren, 11 juli 2012:

Gelukkig voor ons werd de spa, na gezamenlijk overleg, eerder geleverd dan afgesproken. De gehele tuin is onder handen genomen en het mag gezegd worden…de spa en de kleur van de spa komen mooi uit tegen de bamboe achterzijde. Ook de timmerman is vandaag al langs geweest. De gazebo is ingemeten en zal over enkele weken worden geleverd en geplaatst. U begrijpt dat de partytent uit onze tuin zal worden verbannen.

 

Fam. Maars, 10 juli 2012:

Na lang wikken en wegen zijn wij overgegaan tot de aanschaf van een spa, type: Radiant. Doorslaggevende factor: de nekmassage! Op de dag van levering is buienradar met regelmaat geraadpleegd. De zomer is weer op zijn Hollands, veel regen dus. Even waren wij bevreesd dat de levering en het aanlsuiten geen doorgang zouden vinden. Ondanks de heftige regenval werd de spa toch geplaatst en aangesloten en inmiddels kan ik zeggen dat de spa er mooi bij staat!

 

Fam. Baas, 5 juli 2012:

Samen met vrienden genieten van een lekkere maaltijd en een goed glas wijn in de buitenlucht! Deze zelfde vrienden hebben ons geholpen met de montage van onze overkapping. De profielkleur van de overkapping sluit perfect aan op de kleur van de kozijnen. Het monteren van de overkapping was na het kijken van de montage DVD een fluitje van een cent.

 

 

Fam. van der Bijl, 25 juni 2012:

Het installeren van de Softub en zijn omranding is een eenvoudige klus. De ombouw staat en de spa is inmiddels gevuld. Nu alleen nog de stekker er in. Terwijl ik in de trein zit en onderweg ben naar mijn werk, informeer ik bij mijn wederhelft naar de temperatuur van het water. De Softub warmt snel op en ik kijk nu al uit naar het einde van mijn werkdag. Lekker bubbelen!

 

Fam. Verbrugge, 20 juni 2012:

Het warme weer buiten heeft ons er niet van weerhouden om de sauna uit te proberen. Gekozen is voor een traditionele sauna gecombineerd met infraroodlampen. Vooral het gebruik van de infraroodlampen na het sporten is een geweldige ervaring. Nu sparen voor een mooie spa!

 

 

Fam. Hoogendijk, 15 juni 2012:

Even dreigde de planning van de montage van onze nieuwe overkapping in het water te vallen. Regen, regen en nog eens regen. De monteurs lieten zich hierdoor niet stoppen en gingen gestaag door. Ook een beschadiging aan één van de staanders en aan één van de dakplaten had geen invloed op de beide heren. Perfecte service, de beschadigde onderdelen werden dezelfde middag nog door een koerier bezorgd. De klus was binnen een dag geklaard. De veranda is gereed en ziet er werkelijk prachtig uit. Gelukkig regent het nog steeds, de veranda is waterdicht! Vanaf nu duimen we voor zwoele en lange zomeravonden, zodat we van onze mooie veranda kunnen genieten.

 

Fam. Cleire, 24 mei 2012:

Het aanleggen van een krachtgroep voor deze spa is niet nodig, dit argument was voor ons doorslaggevend in de keuze van onze spa. De Softub werd in de ochtend bezorgd en gemonteerd. De tuinslang lag al gereed en de spa werd direct gevuld…stekker er in en dezelfde avond nog bubbelen.

 

 

Fam. Laseroms, 02 april 2012:

Toppunt: een inloopdouche met digitale thermostaat + Sunshower en een bubbelbad met geïntegreerde badkamertelevisie. Het gemis van een showroom werd ruimschoots goedgemaakt door de jarenlange ervaring van dhr. Schouw in de badkamerbranche. Een leuk ontwerp, zeer concurrerende aanbieding (inclusief montage)…zeker aan te bevelen!

 

 

Fam. Werrings, 15 maart 2012:

Inmiddels zijn we 3 maanden verder, we genieten bijna elke dag van onze spa. Graag bedanken we Arco Schouw (Intra Wellness) voor het vakkundige advies en de zeer goede begeleiding. Van aankoop tot en met plaatsing word je uitstekend begeleid. Ook na de plaatsing is er nog regelmatig contact met Arco, je kunt hem altijd bellen als je vragen hebt (bijvoorbeeld over het wateronderhoud). Leuke sfeerfoto’s volgen nog, helaas is onze camera kapot. Arco en zijn team BEDANKT!

 

Fam. Linders, 23 februari 2012:

Eén keer in het kwartaal verwennen wij onszelf met een dagje kuren in één van de wellnesscentra. Vanwege beperkte hoogte in het soutterain is door ons gekozen voor een maatwerk sauna oplossing. Wekelijks bezoeken wij de sauna, maar nu thuis. Een absolute aanrader. Vervelend was het dat de lichtluifel behoorlijk beschadigd was. Binnen 2 weken werd de nieuwe luifel geleverd en vervangen.

 

Fam. Braspenning, 08 februari 2012:

Nadat wij bij vrienden van ons waren uitgenodig om te komen bubbelen in de spa, waren ook wij om. Ook wij wilden een spa. Nu hadden wij twee problemen te weten: een hoog herenhuis zonder achterom en een sloot achter ons huis. “Kan niet, bestaat niet!” aldus dhr. Schouw van de firma Intra Wellness. Een grote torenkraan bood uitkomst en inmiddels nodigen ook wij onze vrienden uit om gezellig bij ons te komen bubbelen.

 

Fam. Mol, 06 februari 2012:

Een overkapping stond al erg lang op ons verlanglijstje. Uiteindelijk hebben we de knoop maar doorgehakt. Na 3 weken wachten was het zover. De overkapping werd geleverd en was binnen een dag naar volle tevredenheid geplaatst. Een heerlijk voorjaarszonnetje, een lekker glaasje Port en een mooie overkapping..100% genieten!

 

 

Fam. van Loon, 16 januari 2012:

Na lang wikken en wegen zijn wij overgegaan tot de aanschaf van een mooie spa en buitendouche. De ruime keuze, het vakkundige advies en de prijs-/kwaliteitsverhouding zijn daarbij doorslaggevend geweest.   De spa en buitendouche zijn naar volle tevredenheid geplaatst en aangesloten. Inmiddels maken wij toch zeker 3 a 4 keer per week gebruik van de spa.   Wij kijken nu al uit naar een warme zomer, zodat wij eindelijk onze buitendouche kunnen uitproberen!   Goede vrienden van ons, die zichzelf bij ons hadden uitgenodigd om eens te komen “bubbelen”, zijn vervolgens ook tot aanschaf overgegaan. Als dank voor onze aanbeveling ontvingen wij vervolgens een tegoedbon van Intra Wellness. Een bijzonder leuk en attent gebaar.   Wij genieten bijna iedere dag van het ultieme vakantiegevoel, maar dan bij ons thuis!