Spa

 

Een ontspannende massage in een heerlijk warm bad. In een DeLuxe spa is het genieten!

Zet de spa in de tuin of op het terras en geniet zomer en winter van de weldadige warmte. Tientallen hydrojets masseren het lichaam van top tot teen. Een oppepper voor lichaam en geest.

Warm water is al eeuwenlang bekend om haar therapeutische eigenschappen. Alle DeLuxe spas zijn ergonomisch ontworpen zodat het lichaam een optimale houding heeft terwijl het verkwikkende water haar werk doet.

De  spa is gemaakt om zomer en winter buiten te staan. Ze zijn ontwikkeld voor de ruwste klimaten. De betrouwbaarheid, het economisch verbruik en de gebruiksvriendelijkheid zijn gegarandeerd, ook in het wisselvallige Nederlandse klimaat.

De DeLuxe spa’s zijn van topkwaliteit. Ze zijn tot stand gekomen gedurende jarenlange ontwikkeling en ervaring. Het samenspel van geavanceerde techniek, ergonomisch ontwerp, hoogwaardig materiaal en jarenlange kennis heeft geleid tot een kwalitatief hoogstaand resultaat.

Een Gecko spa pack kent de meest uitgebreide instel mogelijkheden welke op dit moment verkrijgbaar is. Alleen het beste is goed genoeg voor een DeLuxe spa. Stille en energiezuinige pompen zorgen voor een zeer krachtige en constante massage.

 

 

De jets van een DeLuxe spa zijn standaard uitgevoerd in RVS, hetgeen een luxe uitstraling geeft. De jets van een DeLuxe spa hebben geen lagers. Lagers gaan vroeg of laat kapot, er komen haren tussen, huidvet, een paar zandkorrels en na verloop van tijd draaien ze niet meer. De jets van een DeLuxe spa zijn voorzien van een spinnaald. Deze roestvrij stalen naald is meegegoten in het kunststof draaimechanisme van de jet. Hierin kan geen vuil blijven hangen en zijn dus zelfreinigend. Verder zijn deze jets uitschroefbaar en dus uitwisselbaar met andere plaatsen.

Een DeLuxe spa is optioneel uit te rusten met een audio systeem en verlichte jets.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Types

             
 Radiant  Pear  Heart  Brilliant  Emerald    

 

           
Rose