Zwembad

 

Intra Wellness is leverancier van Gardipool houten zwembaden. Gardipool is een uniek zwembadconcept dat esthetiek aan functionaliteit koppelt. De jarenlange ervaring en een modern machinepark van het bedrijf garanderen een op en top feilloos afgewerkt product. Alle dekplanken zijn altijd autoclaaf behandeld in eigen beheer waardoor ze het volledige productieproces van boom tot eindproduct beheersen.

Het Gardipool concept is gebaseerd op het unieke gebrevetteerde verbindingssysteem met zwaluwstaart. De basisstructuur is opgebouwd uit geïmpregneerd Noord-Europese grenen van hoogwaardige kwaliteit met een dikte van 45mm.

 

Dit verbindingssysteem is uitgerust met een roestvrije inox draadstang die uw zwembad het voordeel biedt de constructie altijd extra te kunnen aanspannen en zelfs volledig demonteerbaar maakt.
Er zijn geen gevaarlijk uitstekende hoeken dankzij de zwaluwstaartverbinding: veiliger en kindvriendelijker kan niet.

Op de basisstructuur worden rondom de extra dikke zwembadranden vastgeklikt. De randen zijn uit één stuk gemaakt om vervorming tegen te gaan. De randen worden ondersteund door de laterale steunen die de bevestigingsijzers verbergen.

 

De verbindingen van de buizen van de filterinstallatie kunnen probleemloos gemaakt worden zonder gebruik van lijm of andere hulpmiddelen.

 

 

Installatiemogelijkheden

1. Het zwembad kan volledig bovengronds worden gemonteerd.

 

 

 

2. Het zwembad kan half ingegraven worden gemonteerd.

 

 

 

3. Het zwembad kan volledig ingegraven worden gemonteerd.

 

 

 

Modellen:

Informeer bij Intra Wellness naar de vele mogelijkheden welke GardiPool te bieden heeft.