Buitensauna

 

Hoewel de meeste sauna’s binnen worden geplaatst, kan een sauna in combinatie met een blokhut ook goed buiten worden geplaatst. Vergroot het saunagenot en de sfeer in de tuin en geniet van een saunabad in de vrije natuur. Met een buitensauna is dat mogelijk. Het is namelijk bijzonder prettig, wanneer u direct na een saunagang kan afkoelen in de frisse buitenlucht.

De blokhut en de sauna zorgen voor optimale isolatie van de buitensauna, zowel in de zomer als in de winter. De buitensauna’s zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit. Vele accessoires zowel van de sauna als de blokhut zijn inbegrepen in het bouwpakket. De buitensauna’s hebben een houten vloer, dakbedekking, ligbanken en een saunakachel. Op aanvraag kunnen de buitensauna’s op maat gemaakt worden.

 

 

 

 

 

 

 

 

Sauna barrelDe sauna barrel, een sierraad voor uw tuin. Deze buitensauna wordt vervaardigd van Canadian Red Cedar en is in diverse uitvoeringen te verkrijgen. Deze buitensauna kan voor de liefhebber worden uitgevoerd met een houtgestookte kachel. Houdt u daarentegen meer van gemak? De sauna wordt op aanvraag ook geleverd met een elektrische oven.